Sve je to super.. i meni se sviđaju jet-ovi.. samo obzirom na svojih par grešaka u zraku, pa par grešaka skrivljenih lošim kontaktom, resetiranjem rx-a u zraku, stripanim servom i sl.
Što je rezultiralo slobodnim padom, mogu reći da je stvarno gadan osjećaj kad nešto od 1.1 kg krene prema zemlji bez kontrole.. za sada sve te greške su rezultirale razbijanjem modela bez nekih težih posljedica, no sve manje letim blizu naselja.
Ono šta želim napisati je da sa takvim jetom, pitanje je stvarno prostora gdje bi se usudio letjeti. Za sada mi je čak upitno gdje voziti su37 koji ide nekih 130Km/h.. jednostavno prebrzo dobije i brzinu i visinu, već mi se par puta dogodilo da na velikoj visini ne znam više u kojem smjeru ide niti na kojoj strani se nalazi.
Zanima me da li unatoč problema servisa, goriva i svega ostalog.. razmišljaš o worst case scenarijima, tipa.. 200Km/h bez kontrole? Zamor materijala, tvornička greška u servu, loš kontakt na ECU, i sl.
Mislim vidim i na ovim filmićima da ameri voze takve jetove i blizu naselja.. Samo obzirom na hrpu stvari koje sam naučio da mogu proći po krivu na malim park jet flyerima.. pitanje je koliko lomova treba proći da se usavršiš u dizajniranju i setupiranju pravog jeta?
Netko je spomenuo da sa velikom moći dolazi još veća odgovornost..