Napravljeni finalni testovi:
Sa dodanim gimbalom,gopro kamerom vtxom. Lagano letuckanje do max 2m/s flight time 21min do prvog oglasavanja lipo alarma(3.5v/cell u loadu) telemetrija kaze prosjecna struja 19A i 6800/8000mah pojeo. A matematika kaze da sa setupom u ovakvom letu ima 24min leta-taman je razlika ovih 10-15posto baterije sto ostane ako cemo ic u ekstreme.
Motori uskoro stizu a drveni xoar propovi zamjenjeni karbobskim isto 13x5. nakon leta motori mlaki escovi isto-->load nikakav. E sad da bi 3 osni gimbal imao smisla stavljam retracete i dvoumim se mada sam vec narucio 500mm karbonske sipke za produzetak retrakta (da ne ulete u donje propse nego da se rasklope skroz izvan njih) dal da produzim ruke a noge ostavim krace ili suprotno hmm mada cini mi se da nemam sta izgubit makar se odlucio na bilo koje rjesenje s tim kad produzim retracte bit ce poprilicno visoki valjda i dovoljno stabilni.
Slijedi montaza escova i posto je setup takav da su escovi u sredini framea ispod najdonje karbonske ploce razmisljam da dodatne escove doslovno stavim na postojece(hladnjak na hladnjak s obostranom trakom i vezicom) jer tek su topli nakon 20min leta a trebali bi bit jos i hladniji kad im se load smanji za sigurno 40% s dolaskom jos 4 motora. I ne znam kolko mi je to pametno?? Isto trenutni pdb je ljepo mountan ispod ali nije predviden za oktu pa mi fali solder padova. Odlucih kupit jos jedan takav i sa spacerima ga stavit na postojeci(dobijem jos 2 potrebna beca na njemu)
Sve u svemu u planu nabavka 2x 10 000mah 4s multustar batki s kojim cu imat 300wh na raspolaganju. Samo treba vidjet kakvi ce bit gubitci prelaskom na x8 konfig i kako ce se sve to manifestirat na flight time.