Pozdrav svima
Ne znam jel ok što otvaram novu temu no molio bih iskusne letače za pomoć. Već se neko vrijeme namjeravam baciti u samogradnju i pošto sam početnik pročitao sam dosta materijala o tome ali opet sami setup ovisi dosta i o avionu kojeg radim pa da se ne zaletim i kupim dijelove napamet molio bih pomoć.
Dakle planiram za početak raditi Flight Testov Simple Storch
http://flitetest.com/articles/ft-simple-storch-buildI sve lijepo piše što treba ali moram komplicirati
Kupio sam stanicu Turnigy TGY-i6 na HobbyKingu pa trebam naručiti još jedan prijemnik, baterije, punjač i da mi sve to paše nekako sam mislio i sve dijelove za ovu gradnju kupiti s HobbyKinga.
No naravno Flight Test ima setup koji nema sve dijelove na HobbyKingu tj. recimo motor nema takav, propelere nisu imali i sl. pa moram uzeti neki drugi a opet ne znam koji točno bi mogao zamijeniti njihov navedeni ne znam na što točno moram paziti...
Dakle letači
kada bi recimo išli u ovu gradnju i da morate naručiti s HobbyKinga koje bi točno dijelove kupili? Znači trebam cijelu elektroniku, sve.
Bilo bi idealno da mogu složiti nešto da ima dovoljno Flight time-a, da taj setup mogu koristiti i kasnije na drugim modelima (sličnim ovome) i naravno da nije skupo pošto tek ulazim u sve ovo i buđet je ograničen haha idealno
Evo nadam se da mi možete pomoći jer bih to naručio što prije jer vrijeme je odlično
Lijep pozdrav svima i hvala unaprijed na odgovorima.
Igor