Napokon jedna kvalitetna i stručna recenzija 2,4 RC uređaja !
Ajmo Aurora frikovi, da vas vidimo, dokažite sada argumentirano da je omiljena Aurora bolja od jedne obične HK-T6A
Damir
Aurora ima veči domet ja letio na 1300 m na FPV i to na 1 i pol od zemlje kada sam testirao video link tu mi je nestalo slike.
Radio testove na 2,5 km na zemlji radi i to ne na mijestu nego model vrtio u krug.
Druga stvar zanima me koliki domet ima ta HK stanica kada je u blizini od 20 cm video link od pola vata? nebitno koje frevencije.
I ono meni najbitnije opcije koje ima aurora nemaju stanice od 1000 dolara.
Cijena aurore 9 je po meni opravdana a ovo drugo je sve pre napuhano jedan JR9303 košta 600$ nema pola toga što imam aurora i domet je manji 100% imao sam je 2 godine.
Ista stvar sa multipleksom Evo 9 i nju sam imo imala je bagaova za poludit potencioetri su crkaval itd.
Imao sam i Futabu onu 10 kanalnu isto kao i Žuti pa pitaj njega kakva su mu iskustva.
Ta stanca radi, imao sam i nju i to baš 6 kanalnu ali kvaliteta izrade je loša pitanje koliko bi potenciometri i ostale stvari izdržale.
I ja osobno je nebi koristio na ničemu skupljem od zagija.
Da stanica valje nebi košta 30 dolara.
kako bilo, svaka čast na testiranju ja osobno nisam nešto stručan za te frekvencije ja kupim, probam i onda znam dali radi ili ne.
Testovi u stvarnim uvijetima meni nešto govore i znače, teorija je nešto drugo.