Pratio sam događaje sa godišnjeg, i budući je godišnji gotov, hajde da se i ja malo uključim.
Dakle, dečki, koje izuzetno cijenim, su odlučili otići. Ne ulazeći u raspravu zašto, no jedan od razloga je što nitko ili jako malo ljudi komentira njihove threadove.
Forum kao forum je sasvim drugačijeg koncepta od danas sveprisutnih društvenih mreža, nastao je prije svega toga i drago mije da je u suštini ostao na istom nivou bez uvođenja tehnoloških dodataka.
Za razliku od društvenih mreža, gdje se ponekad sve svodi na preseravanje (koliko lajkova sam dobio, tko je lajko, tko je komentirao, tko je sharea-o, tko je popljuvao), forum mi ostaje kao jedna dobra baza znanja i korisnih informacija.
I to je ono što je bitno , to je suština foruma, ne koliko je tko napisao u određenom threadu "bravo", "super", "samo tako dalje", stavio smajliće..već koje korisne informacije u tom threadu koje mogu pomoći drugima, jedna baza znanja, iskustva i savjeta.
Jako rijetko sam i ja komentirao, ali sam svakodnevno pratio, kao što ih i danas pratim u njihovoj facebook grupi. Imaju momci volje, znanja i entuzijazma, zato mi je i žao što su napustili ovaj forum.
p.s. ovo gore su isključivo moja mišljenja i ne odnose se na skorašnje izbore, niti na HDS, SDP, Most, HSS, HNS, CK KPJ, Aliene, Kings Landing, Winterfell kao ni 365 MB
Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.