To su neki tzv. -"pololu" filteri koji se dodaju na transmiter ili kameru (ne znam tocno gdje u lancu idu) - ali sve te combo kamere to vec imaju osim ako nije pregorio ili je preslab... Ja recimo imam dvije CM275T (Boldclash F01 - ista stvar s drugom etiketom
) - jedna radi OK i na Furibee F36 i na E010, a druga samo na E010 - na svim ostalim quadcopterima na koje sam je stavio ima smetnje - na tom primjerku ili taj filter ne radi ili je slabiji pa "probija" cim su jaci motori...
Uglavnom pogledaj pololu filter i kako ugraditi ako ti se da "zezati" s tim - mislim da je to previse posla posebno dodati na combo - ne znam ni da li moze - treba vidjeti na youtubeu... Ako radis sam cijeli sklop (kamera, transmiter itd.) onda imas puno tutoriala za to (ukljucujuci i kako se dodaje filter).
i da - ima jos jedna opcija - pogoniti kameru s drugom baterijom i nece biti problema (ako se razdvoji napajanje, onda nema smetnji - ne pitaj previse zasto jer nisam elektronicar
) - negdje sam procitao da je netko koristio LiPo iz bluetooth slusalice za napajanje kamere - te baterije su oko 1.5g sto daje na tezini, ali ta CMT je taman toilko laksa da s LiPo iz bluetootha dobijes otprilike tezinu klasicne AIO kamere,a nemas smetnje bez obzira na filter i jos uz to baterija koja pogoni motore ne trosi se na kameru pa vjerojatno imas i duzi let... Nisma probao jer nemam bluetooth slusalicu... Imam samo male baterijice iz FQ777-124 nano drona, ali te su malo vise od 2g pa mi je to pretesko...