Cigla ili ne, ako proba neke brze promjene visine i "throttle puncheve" potrebne za flipove, rollove, loopove i sl. zbog vece tezine osjetit ce gubitke snage i "pojest" ce mu bateriju za cas... Ali za 6g AIO, bolji motori od stock B03pro i dobra baterija ce pomoci, iako mislim da nema sve skupa neke svrhe jer zrtvujes performanse za super video (pa onda ni video nece biti super ako su performanse smanjene
)
F36 je level mod flyer pa tu nema takvih problema - mislim, sto god radio u level modu, jos uvijek nije "gladno" snage kao acro...
Ja imam dva F36 - super su (imaju odlicne motore), ali nikad ih nisam toliko opteretio i koristio sam samo original 150mAh bateriju. Ne vozam ih vise od kad letim samo acro (a ne mogu se flashati
). Morat cu ih predati klincima od rodjaka koji su se bas zainteresirali za FPV...
Kolika ti je ukupna tezina F36 s TX03 i bez baterije?
UPDATE: sad sam pogledao moj TX03 (imam vec dugo, ali uopce ne koristim - dobro da si me podsjetio...) - moja ima antenu s 4 leafa i teska je 4.74g, a ne 6! Da ti vaga nije u problemu? Ili moja ne valja?