..Hvala na razumjevanju i nadam se da će te shvatiti da bi ovaj skup trebao biti nešto veliko za grad vukovar i hrvatsko modelarstvo i tako se prema ovom skupu ponijeti.....I moram reći da bi osobni bio i više nego zadovoljan kad bi se skupu odazvali iz svih krajeva lijepe naše. Na Vama svima je da promislite i odlučite i hvala Vam još jednom u ime svih koji daju sve od sebe da skup bude nešto za ugodno pamćenje jer samo oni znaju što sam ja a i ono zajedno samnom prošli da opće realiziramo ovu ideju...
Pozdrav,
ukoliko želite modelarske aktivnosti u vašem gradu, možda bi bilo dobro da ljude privučete, ne modelarskim susretima, već natjecanjima. Nisam protiv modelarskih susreta takve vrste, ali sam skup, suret ili miting, sam po sebi nema neku svrhu, osim opuštanja, ića i pića. Mislim da svatko od nas takve stvari može pronaći u okolici u kojoj živi. Isto tako se na tim mitinzima često, zbog pokazivanja, zna događati dosta crasheva ili nedaj bože, nečeg još ozbiljnijeg.
Kao povjerenik Modelarske komisije za F5J kategoriju (elektro pokretane jedrilice), pratim, preko foruma, neko vrijeme vaše aktivnosti u Vukovaru i mislim da imate dovoljno potencijala za organizacijom jednog takvog natjecanja. Tim više što ste prikazali nekoliko projekata, koji bi, uz malo modifikacije setupa, mogli sudjelovati u F5J-N kategoriji. Dakle, uz organizaciju takvog natjecanja, koje je sve popularnije u nas, i samo sudjelovanje na natjecanju, mogli biste u vaš grad privući dosta veliku ekipu iz lijepe naše.
Jedino je potrebno na početku godine termin vašeg natjecanja uvrstiti u modelarski kalendar, te barem netko od vas sudjelovati na natjecanjima u ostalim mjestima.
Ukoliko biste se odlučili na takvu aktvnost, mislim da slijedeće godine ne biste trebali moliti da se netko odazove u Vukovar.
A što se tiče ovog skupa, želim da vam u cijelosti uspije, bez obzira na sve poteškoće koje prate samu organizaciju.
Danijel Štefičar