Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! May 04, 2010, 01:54:41 pm Jumbolair Aviation EstatesNa tom kutku zemaljske kugle (amerike) posjed i privatni putnički četveromotorac ima i Travolta... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #1 – May 05, 2010, 05:20:22 pm a kod tebe u Vu nema takve ravnice ?ne vidim razlog da si to ne složiš doma Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #2 – May 05, 2010, 05:24:12 pm Možda jednog dana ako dovoljno poživim uđemo u vaki poso zajedno "ti bez posla -ja bez žene" .... i ako me pogodi loto ili opljačkam neku dobru banku... neznam dal si gledao al neka ekipa od preko dunava je napravila nešto slično za RC ekipu....Mala Ivanča Nije da ih reklamiram ni hvalim al i lipa naša zaslužila je imati još nešto mnogo većeg obima... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #3 – May 05, 2010, 05:32:57 pm cuj sto se tice kesha mozemo se dogovoriti.....ja se mojim modelom skucam negdje u blizinu zgrade-banke i dok ja pravim pozornost ti odes krisom i opljackas banku....i eto kesh da osnujemo svoj drustvo i seksiju odvojenu od svega i da nezavisimo od nikoga i daska ce letjeti ako stavimo motor
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #4 – May 05, 2010, 05:50:26 pm Sad malo šalu na stranu .. Radi se jednostavno o tome što sam neki dan gledao kompletnu emisiju o danom prilogu i fascinirala me sama pomisao na to da bi u ovoj našoj lijepoj domovini ovako nešto bilo moguće izgraditi za zaljubljenike u rc letenje obzirom da oni pravi piloti iovako imaju svoje livade.....ideja mi se jako svidjela i pokušat ću je predočiti određenim ljudima pa vidjeti kako dišu... možda , možda jednog dana bude neki HR rcland.... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #5 – May 05, 2010, 06:22:17 pm hahahaha Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #6 – May 05, 2010, 06:25:21 pm ma vidiš kako malo treba da se oraspoložimo i nasmijemo onako zdravo sa puno smajlića ma zamisli samo HR RCLAND tko se nebi zdravo nasmijao..... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #7 – May 05, 2010, 06:26:29 pm Quote from: pz design on May 05, 2010, 06:25:21 pmma vidiš kako malo treba da se oraspoložimo i nasmijemo onako zdravo sa puno smajlića ma zamisli samo HR RCLAND tko se nebi zdravo nasmijao.....dobra je ova HR RCLAND...... Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #8 – May 05, 2010, 06:31:27 pm Ma zamisli samo : svaki pilot svoju kuću, svoj hangar, svoju taxy stazu i svi jednu veliku pistu zajedničku.....mmmmmmmmmm vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #9 – May 05, 2010, 06:38:21 pm Quote from: pz design on May 05, 2010, 06:31:27 pmMa zamisli samo : svaki pilot svoju kuću, svoj hangar, svoju taxy stazu i svi jednu veliku pistu zajedničku.....mmmmmmmmmm Zlatko daj pokazi ako mozes sto je to Mala Ivanca uradila,
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #10 – May 05, 2010, 07:10:48 pm Uh ova tema se trebala zvati HR RCLAND... jbg mali zajeb u nazivu tema al priznajte ima u tome nečega ... napustila me žena; ma treba mi HRRCLAND , jedan suncobran pored piste , hladno pivo i nebo puno kumulusa ....... i sporogoreća jer nemislim skoro sletit.... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #11 – May 05, 2010, 07:12:55 pm FAKIN !!!!!!nasao si mladju,ha
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #12 – May 05, 2010, 07:15:46 pm Kuš mlađu ova je bila 13 godina mlađa....izgleda da sam ja njoj prestar.... al ja imam svoj RC LAND a ona ništa.... vedro nebo i miran zrak želi vam vukovar
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #13 – May 06, 2010, 10:30:45 am da je meni imat samo upola njive u komadu kao sto ima u slavonii odavno bi potrovao starce iscupao loze i masline i napravio sebi hr- rc- land.nijedno pole mi nije vise od 70x70 ali bi i tu bageri imali sto radit usrani kamen do kamena i to jos ZIVI Kamen da se useres kad ga vidis nesmjes se priblizit oce ti dat samar.i to je kamenje land za poskoke i riđovke u ljepim usranim ljetnim danima (jebo ljeto jebo zmije)
Odg: Ko ima dovoljno love može si priuštiti ovo! Reply #14 – May 06, 2010, 10:32:21 am meni ni jasno da ti ne furaš modele koji idu gore i dole po vodi....ravnice koliko te volja Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe