Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #15 – September 28, 2016, 08:00:55 pm 740 grama.. Sta sad kaze Rvatski 'zakon' pardon pravilnik ponašanja? Hoćemo na ovu šaju baju stavljati padobran... Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #16 – September 28, 2016, 09:48:38 pm Quote from: frankycro on September 28, 2016, 02:38:02 amSuper mali dron, ali svejedno gopro ima bolji kvalitet slike, bolji kodek i slika se ne raspada toliko (pogotovo kod obrade)Obrada je problem na svim dronovima koji ne znaju shootat flat raw profile nego nekakvi H.264, H.265, ostali bakraci. Neka netko proba suvislo color gradeat ista od toga i skidam mu kapu. Naglasak na "suvislo". O nekakvom rotoscopingu bolje i ne pomisljat. Cini se da ce jos dugo zlatni standard biti kojekakve redice i blackmagicice za potrebe profesionalne uporabe.
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #17 – September 28, 2016, 11:25:48 pm http://www.youtube.com/watch?v=iPG1Xa5Uqwo dx9-xd8-gobac630
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #18 – November 15, 2016, 11:24:41 am http://www.wetalkuav.com/dji-mavic-flight-test-hardcore/ Some days you feel like the Wright Brothers.And some days you're Icarus.
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #19 – November 15, 2016, 07:05:54 pm Htio sam ga kupit Al mi je tlaka čekati 15.1 kad je datum isporuke
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #20 – November 15, 2016, 08:50:30 pm Neki su poceli u grupama javljati da su im protectori gimbala potrgani out of the box,a neki su vec poceli modove od kutije radti za zastitu stickova od daljinskog dok je u torbama.Sve u svemu podero je karmu sa senzorima,ona ionak tak dobila opoziv.
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #21 – December 27, 2016, 10:42:31 pm Uh DJI MAVIC PRO
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #22 – December 28, 2016, 09:56:05 am Quote from: Zgrocks on November 15, 2016, 08:50:30 pmNeki su poceli u grupama javljati da su im protectori gimbala potrgani out of the box,a neki su vec poceli modove od kutije radti za zastitu stickova od daljinskog dok je u torbama.Sve u svemu podero je karmu sa senzorima,ona ionak tak dobila opoziv.Karmu ko je kupio, sada dobija full refund, ali dobija i gopro 5 kao poklon, tj. odštetu. Bar mi se da sam pročitao jučer tako nešto.Evo: Q: Will I receive a refund for Karma? A: Yes. You will receive a refund for your purchase. All components included with the Karma drone bundle, including HERO5 Black and Karma Grip, must be returned for a full refund. Once your complete return has been processed and refund issued we will send you a HERO5 Black as a thank you. For Best Buy customers to receive their HERO5 Black, please contact GoPro Customer Support directly and have your original transaction number available to confirm your product has been returned and processed at Best Buy.
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #23 – December 28, 2016, 02:54:37 pm Da citao sam to je odlicno . Ionako ih je bilo cca 2500 kom.Al nova 5 ica je meni osobno razocaranje nasuprot 4 black.
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #24 – December 28, 2016, 08:09:20 pm Quote from: Zgrocks on December 28, 2016, 02:54:37 pmDa citao sam to je odlicno . Ionako ih je bilo cca 2500 kom.Al nova 5 ica je meni osobno razocaranje nasuprot 4 black.je, al dobiš besplatno Mada ( sad odoh u off, sorry), al gledam po netu, trenutno je tržište preplavilo more 4k sport kamera, koje ne koštaju ništa, a po snimkama i fotkama izgleda da vrijede tih para.U konačnici ispadne da za 100$ dobiš isti k ko i go pro ( laički rečeno). Ja naručio Thieye i60, pa da vidim kako će to ispast. 70$ troška.
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #25 – January 01, 2017, 02:31:31 pm I prvi dojmovi?
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #26 – January 01, 2017, 02:44:31 pm FantasticanMal lagan za upravljanje bareriju nikad potrositiSenzori odlicno odraduju ono za sto su postavljeniStanica jednostavna za koristenje Vidi se na videu osoba koja nikada nije letjela nikakav model kaze da je nevjerovatno kako je lagano za upravljatDji je i ovaj put napravio odlicnu stvarŠto se tice videa ništa nije korigirano na sirovi materijal nabacena glazba sve za 3 min nista nisam stigao tako da je ovaj put na brzaka DJI MAVIC PRO
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #27 – January 01, 2017, 03:06:30 pm Kak si sa snimkom zadovoljan naspram gopro?
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #28 – January 01, 2017, 04:12:00 pm Imam gopro 4 black s verzijom 5.0..Bez distorzije lece neni je kamera superSad kad ih usporedujem kod dji to ljepse radi Boje su ljepse zbog opcija koje ti se nude Mozes si stelati kontrast osvjet isve ostao ili ga drzati na autoSada mozes izbjeci snimke recimo tipa spaljene trave itd druga stvar mozes se igrati sa opcijama dok je mavic u zraku ne moras ga vracati Mjenjanje modova snimanje ili fotkanjeOpcija fokusa koji dio ekrana. Zelis ma puno toga sto gopro jos dugi niz god vjerovatno nece imati Zakon model skupa sa kamerom i stanicomMada jos sve opcije nisam ni isprobaoTek poceo !"""Još potrebno ND filteri i par sitnica i to je to DJI MAVIC PRO
Odg: DJI MAVIC, novi kompaktan 'racing' dron... Reply #29 – January 01, 2017, 04:17:32 pm Ajde mrak! Guštaj dalje!