Pozdrav,
Novi sam u području multirotora, pa vas molim za malu pomoć.
Već neko vrijeme imam Eachine H8 mini quad iz zezancije sam to kupio, da uopće shvatim kako lete multirotori. Pošto je to model koji je vrlo jednostavan za upravljanje, pa bi sad nešto jače, veće, upravljivo preko klasične stanice.
U moru reklama i spama koje brišem sa maila, privukao mi pozornost Eachine Racer 250 FPV. Nije mi problem složiti od nule taj mini quad, ali mislim da je ovo sasvim solidni model za te novce.
Problem je što kod naručivanja postoje tri opcije Flight controlera: 1. CC3D 2. F3 6DOF 3. NAZE32 6DOF. Da ne postoji mogućnost odabira uopće ne bi imao problem
Pošto nisam baš upućeni previše u FC-e, molim vas sugestiju koju opciju odabrati i ima li uopće kakve razlike?
Mislim si u budućnosti možda bi bilo dobro da ima opciju spajanja GPS-a ili nekvih dodatnih senzora, pa ne znam ako koji podržava to.
Dodatno pitanje vezano uz upravljanje: planiram to bindat na Turnigy 9x. Imam dodatno Rangelink UHF mogućnost spojiti na 9x. Da li je pametnije ići na 433 ili Turnigy-ovih 2,4 Ghz? Ne znam kako se bude turnigy ponašao sa 5.8 Ghz video linkom, 600mW, mislim da bude mu to prilično smanjilo domet.