Stigao SkyZone!
No uopce nisam siguran je li to V2 ili ne posto je oznaka modela na kutiji SKY01S - ne vidim nigdje V2... No nema veze. Ima sve sto ima i taj V2 - diversity, headtracking, isti set ulaza, rezolucija odgovara itd.
Provozao sam po kuci jednu bateriju i mogu reci da sam dosta zadovoljan - slika je kako sam i ocekivao - manje nego headplay (tamo izgleda kao kino platno!), a ovdje definitivno kao otprilike 1m TV na nekih metar udaljenosti. Ali slika popunjava vidno polje i to je OK. Moj razmak zjenica je 68mm i potpuno mi odgovara (malo sam ekran za desno oko pomaknuo i to je sve). Kvaliteta slike je jako dobra (nisam taknuo podesavanja - sve "out of the box") - detaljno, malo mekse nego na headplayu, ali sve se sasvim uredno vidi i bolje su OK.
Diversity i receiver su isto iznenadjujuce OK - ista antena na headplayu s Boscam RC832 receiverom zna rusiti snimak cim letim u kuhinji iza 2 debela zida i meni s ledja. Ovdje dvije iste takve antene uopce ne prave problem i slika je totalno stabilna (ako je nesto switchao, nisam uopce primjetio nikakav drop u signalu). Ne svidja mi se lateks vrpca za glavu jer omca gdje se zateze je zasivena nekako traljavo pa mi se cini da ce nekoliko rastezanja mozda pokidati savove. Takodjer, gumirani nastavci na okularima su dosta neudobni (ali stigla mi i FastShark maska s ventilatorom - ali na poslu sam pa postar ostavio ceduljicu
+ kod koristenja unutar kuce u trajanju nekih 5-6 minuta, nije se nista zamaglilo pa cu pricekati s montazom tog nastavka dok ne vidim kako se ponasa u raznim uvjetima). Najveca zamjerka je potrosnja struje - 1A! A ja imam samo 2S 800mAh baterije koje mogu koristiti s njima...
Vjerojatno trose toliko zbog diversitya - ne znam mogu li probati samo s jednom antenom (da ne skurim drugi receiver) pa mozda ce manje trositi...
Uglavnom, cekaju sad da ih detaljno isprobam, ali ovako na prvu, skroz OK za nekih 1800Kn.