Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #15 – May 17, 2010, 01:48:18 pm ojro bi mogle kod nas još opasti jer dolazi sezona ..... iako se to ne vidi pogledom kroz prozor...mi koji imamo kredu u ojrima to i ocekujemo .... problem nastaje kaj ojaca pa rata ode u nebesa....za sada je ovo u kini još prihvatljivo ali sjecam se da sam prije par godina uzimal kad je $ bil 6,5 Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #16 – May 17, 2010, 01:52:50 pm da, kod nas je euro bio negdje oko 7,8 kn čini mi se al "jaka" kuna čini svoje...dobro da mi kreda nije u švicarcima...
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #17 – June 04, 2010, 10:52:56 am Quote from: Diogen on May 17, 2010, 01:06:55 pmZagiji, Citabije, Divinity, Polaris, male Extre, depron, stiro... čak i balza postaje nedostupna ! Za one kojima su potrebne letvice, opet ima lijepih lipovih u dućanu 'Uradi Sam' u Bauerovoj ulici , ZGB, u blizini križanja sa Martićevom . Nekidan sam kupio pozamašnu količinu, prodavač me pitao : 'Ćemu to služi'?DamirNakon ove informacije moje modelarenje je dobilo novi smisao. Bio tamo i kupio nekoliko komada. Hvala Damire!Usput, prodavač mi je rekao da gazda dućana ima pilanu i brije na drvo, te da friški kontigent stiže svakih dva tjedna, može se naručiti dimenzija po narudžbi te okrugli profili RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #18 – June 04, 2010, 01:58:36 pm ne bavite se nebitnim stvarima.cjene su pale vise nego sto je dolar ojacao. [move]tu sam da vam otvorim oci[/move]
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #19 – June 05, 2010, 01:53:12 am Quote from: hsaraga on June 04, 2010, 01:58:36 pmne bavite se nebitnim stvarima.cjene su pale vise nego sto je dolar ojacao. [move]tu sam da vam otvorim oci[/move]A ima i toga. Kad sam bio klinac RC model su imali samo stričeki doktori i klinci djece gastarjbartera. Danas su modeli pristupačni i sasvim prosječnim ljudima. Čak si i ja mogu priuštiti jedan RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #20 – June 09, 2010, 12:24:29 pm nisam kupoval proteklih par dana pa me danas ušokiralo Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #21 – June 09, 2010, 12:26:16 pm o da...evo ga mrvicu iznad 6 Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: JEFTINA KUPNJA= Reply #22 – June 09, 2010, 12:28:54 pm Quote from: Wespen on June 09, 2010, 12:26:16 pmo da...evo ga mrvicu iznad 6 graf je za srednji ..... e kad bi placali po srednjem tecaju Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe