Ja sam totalni pocetnik tako da ces puno bolje savjete dobit od drugih, ali par obzervacija iz mog pocetnickog pogleda, jer sam sve to sad prosao i proucavao.
Mislim da si mogao puno bolji frejm uzet, ovaj je imho prevelik, ja sam na preporuku ironicgti uzeo iflight x5 full carbon verziju i frejm je genijan. 5" 200mm.
Slazem si sad jos jedan sa iflight xl5, malo je veci 226mm i na njega cu stavljat gopro.
FC i pdb topla preporuka matek. To imam na sadasnjem frejmu i ici ce i na novi, zajedno sa matek vtx. Kameru sam uzeo foxeer monster i preko nje imas osd podatke. Jedino korisno ti je voltaža, ali mozes imat i osd preko betaflighta.
Za 3S baterije ti nisam siguran, meni su preporucili da odma idem na 4S i najmanje 60C tako da takve koristim.
I jos jedna preporuka, fpv odma kreni letit u acro, ja sam prvu bateriju probao u level modu i uzas je, a ak se na to naviknes bit ce ti jos gore prebacit se na acro. Dok ti ne dodju svi dijelovi, vjezbaj malo acro na nekom simulatoru. Ja sam par sati vjezbao na DRL simulatoru, tako da nisam unistio kvad odma na prvom letu....a ni na sedmom