U jednom momentu sam se opasno nalozio i gotovo narucio Mavic Air. Ali posle kontam: nije to samo kvad. Za spark imam 4 baterije, rezervne propelere, punjace, futrole, torbice, trake za nosenje... Posle to svetreba nabavljati za Air, cekati... I taman kad sve prikupim oni izbace Air 2 ili spark 2 sa nekim sitnim unapredjenjima. Air jeste dosta bolji, ali za moje potrebe je to ipak nista specijalno i Spark mi u potpunosti zavrsava posao. Njavise mo fali ta treca osa, ali izbegavam te pokrete i to je to. Drugo sto bih voleo je duza autonomija, ali tu ni Air nije nista spektakuparan.Meni je to hobi, zezanje, volim to... ali ne toliko da bih svake godine kupovao po jedan. Cekam nesto tako sa kemerom koja ima opticki zum, autonomiju od realnih pola sata... Do tad, nemenjam Spark.
Ovde sam se na kraju malo pomogao zeninim Smooth Q gimbalom, jer je bilo dosta ljudi pa nisam bas hteo da im letim iznad glava, i ako do sad nisam primetio da se Sparka neko plasi ili da negoduje
Svima deluje kao igracka i niko ga ne dozivljava kao nesto opasno, i to mu je jos jedna velika prednost.
https://www.youtube.com/watch?v=ogLwMYej67Y