Marko,
i mene taj Motor jako interesuje pa te molim da kada stignes tako daleko izneses svoje misljenje,
koliko sam mogao da saznam dvojica ga imaju i jako su zadovoljni,
ovi njihovi Motori su kopije OS-Max
pozz. Iv
evo napokon sam upalio ASP .91 , radio je nekih pola sata ukupno, potrošio sam negdje oko 1,5 litara goriva sa 10% nitra, radio je sa velikom diznom otvorenom od 2 do 2.5 kruga !
slijedi razrađivanje još nekih 2 rezervara što je cca pola litre goriva sa diznom otvorenom 2 kruga i nakon toga ide u zrak!
za sada je sve ok, jedino je falila brtva na poklopcu ventila (kaštelet) pa je tamo malo puštalo ali to se riješilo sa "hand-made" brtvom tako da je sada ok!
znači falila je ta brtva, koje na skici nema, tako da pretpostavljam je trebalo bti namazano onim silikonom za brtvila i nije bilo sviječice sa motorom!
čim padne bura ide u zrak ali to po prognozama će biti tek slijedeći vikend!
tako da do tada imam vremena za razrađivanje i uređenje modela
[/quote]
========================================================================================
Marko,je si dobro napisao,?
radio je pola sata i potrosio 1.5 litara goriva ??
ja sam ga takodjer narucio pa cu ti pisati moje iskustvo,dva Modelara lete sa njim i jako su zadovoljni,to znam,
ja nikada nisam uzimao nitrirano Gorivo a pogotovo ne bih za razradjivanje,
kao prvo,skuplje je i trebas dobro paziti sa zaprljanim Rukama,Nitro je Otrov a sa tih par obrtaja manje imat cu mnogo duzi vijek Motora,
javit cu ti se ubrzo,
Poz.iv