Rezanje par pločica od karbona ? Pomoc ! May 19, 2010, 12:16:53 pm Kolege, Trebam izrezati 8 komada pločica iz 3mm karbona (kao na slici). Ne treba bušiti rupe, samo outline, imam čak i metalne šablone.Ima koja dobra duša da to napravi za pravičnu naknadu na CNC-u, kopirki ili nečem sličnome ?Čisto za odnos veličine, rupa na slici je 8mm.Indy
Odg: Rezanje par pločica od karbona ? Pomoc ! Reply #1 – May 19, 2010, 04:16:45 pm Quote from: indy on May 19, 2010, 12:16:53 pmKolege, Trebam izrezati 8 komada pločica iz 3mm karbona (kao na slici). Ne treba bušiti rupe, samo outline, imam čak i metalne šablone.Ima koja dobra duša da to napravi za pravičnu naknadu na CNC-u, kopirki ili nečem sličnome ?Čisto za odnos veličine, rupa na slici je 8mm.Indyfrezati na CNC je vrazji neugodno,LASER - koliko znam ima jedan u Zagrebu i odmah i rupe,zasto ne.
Odg: Rezanje par pločica od karbona ? Pomoc ! Reply #2 – May 19, 2010, 09:26:30 pm Sva sreća da si svakom loncu poklopac. Niti si pomogao niti znaš zašto ne treba rupe.Indy
Odg: Rezanje par pločica od karbona ? Pomoc ! Reply #3 – May 19, 2010, 11:04:50 pm http://www.printstudio.hr/frend je nekoc radio u ducanu koji se nalazi u praskoj ulici i znam da su imali laser.... struja zakon, nitro USTAV
Odg: Rezanje par pločica od karbona ? Pomoc ! Reply #4 – May 20, 2010, 09:37:28 am nasuprot bivšeg Devčićevog dućana imaš onaj šop gdje prodaju i izrađuju pečate..znam da su tamo modelari rezali na laseru balzu..malo se raspitaj kod njih da li bi mogli rezati za tvoje potrebe..možeš se javiti i Kristijanu Ključariću on reže profile na CNC-u kod nekog lika... lp Toni
Odg: Rezanje par pločica od karbona ? Pomoc ! Reply #5 – May 20, 2010, 09:51:23 am Dečki, hvala (skoro) svima!Indy