problem postanja November 09, 2017, 03:33:01 pm Pozz, interesira me ako netko moze pomoci, registriran sam u 3mj 2017. Do jucer kada sam se predstavio citao sam svasta po forumu, naime jucer me pruvukao jedan oglas. Kontaktirao sam korisnika, on je uredno odgovorio i od tada niti prima moje poruke ( a kao post je napisao da mi je inbox pun) a nije. U cemu je problem? To je prvo, a drugo zasto nemogu kao korisnik foruma odgovoriti na oglas, ali nemogu ni neku temu napisati i bilo.kojem topicu... jedino ovdije.Hvala unaprijed.Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Odg: problem postanja Reply #1 – November 09, 2017, 06:28:20 pm Mozda imas premalo postova! Odi u Testni Dio i spamaj bar do 5 postova
Odg: problem postanja Reply #2 – November 09, 2017, 07:21:49 pm Ocekivao sam taj odgovor o posanju 5 posta... sto je inace minimalno da bih mogao ostaviti oglas, ali stvar je u tome da jedino u ovom topicu mogu pisati, tamo da mogucnost o 5 spam posta pada u vodu , ali hvala
Odg: problem postanja Reply #3 – November 09, 2017, 07:22:50 pm evo jos 2 i skoro si tu ... od kud si!?
Odg: problem postanja Reply #4 – November 09, 2017, 07:25:13 pm Quote from: BuBizgb on November 09, 2017, 07:22:50 pmevo jos 2 i skoro si tu ... od kud si!? Pula jos jedan..dva Pozdrav legendama divljih stijena i zivahnih vodopada u nocima koje gledamo ocima, slusajuci Bacha i najedajuci se mraka. Ljudi moji ova organizacija je ucinala toliko za ljude ovog kraja da je apsolutno neprihatljivo odbaciti sve protestne amandmane koji su za nju radili.
Odg: problem postanja Reply #6 – November 09, 2017, 07:27:30 pm Quote from: BuBizgb on November 09, 2017, 07:26:26 pmKakva je prognoza sutra za Pulu?! cek da vidim LOLPozdrav legendama divljih stijena i zivahnih vodopada u nocima koje gledamo ocima, slusajuci Bacha i najedajuci se mraka. Ljudi moji ova organizacija je ucinala toliko za ljude ovog kraja da je apsolutno neprihatljivo odbaciti sve protestne amandmane koji su za nju radili.
Odg: problem postanja Reply #7 – November 09, 2017, 07:30:20 pm Quote from: Iv an on November 09, 2017, 07:27:30 pmQuote from: BuBizgb on November 09, 2017, 07:26:26 pmKakva je prognoza sutra za Pulu?! cek da vidim LOLPozdrav legendama divljih stijena i zivahnih vodopada u nocima koje gledamo ocima, slusajuci Bacha i najedajuci se mraka. Ljudi moji ova organizacija je ucinala toliko za ljude ovog kraja da je apsolutno neprihatljivo odbaciti sve protestne amandmane koji su za nju radili.eto...samo kisa kisa i kisa Pozdrav legendama divljih stijena i zivahnih vodopada u nocima koje gledamo ocima, slusajuci Bacha i najedajuci se mraka. Ljudi moji ova organizacija je ucinala toliko za ljude ovog kraja da je apsolutno neprihatljivo odbaciti sve protestne amandmane koji su za nju radili.
Odg: problem postanja Reply #8 – November 09, 2017, 07:37:00 pm izgleda da je zaista trebalo tih 5 komada Pozdrav legendama divljih stijena i zivahnih vodopada u nocima koje gledamo ocima, slusajuci Bacha i najedajuci se mraka. Ljudi moji ova organizacija je ucinala toliko za ljude ovog kraja da je apsolutno neprihatljivo odbaciti sve protestne amandmane koji su za nju radili.
Odg: problem postanja Reply #9 – December 04, 2017, 11:58:11 am Prvi post hahahaPoslano sa mog VTR-L29 koristeći Tapatalk
Odg: problem postanja Reply #10 – December 12, 2017, 05:36:10 pm Imam sličan problem, tako da moram malo da spamujem, ne zamerite