I meni cesto gubi signal i desavaju mi se razne stvari koje mi se na Sparku ne desavaju. Svaki cas treba nesto stelovati, kalibrisati... Driftuje, puca signal, senzori zaludjuju... Ko zna koliko puta mi se desilo da iz cista mira, na visini od 100 metara bez ikakvih prepreka, stane u mestu kao da je naisao na prepreku i upropasti mi dobar snimak. Treba voditi racuna i o mestu poletanja i home point. Pre neki dan sam poleteo sa terase i u povratku je izgubio signal. Dok sam ja pokusavao da se povezem, palio i gasio kontroler... on se zamalo zakucao u krov. Srecom, uhvatio sam ga rukom. Sa Sparkom sam mnogo vise leteo a imao daleko manje incidenata.
Generalno gledano, rekao bih da je Spark daleko pouzadniji. Nosim oba u rancu, i kad god je neka rizicna situacija, ja radije dignem Sparka. Ipak, s' obzirom da u toj klasi trenutno ne postoji bolja letelica, mogu reci da sam zadovoljan. Nekako su mi sve te brljotine postale uobicajene i normalne, a i malo sam navikao da ih resavam i izbegavam.
Ono sto je bolje u odnosu na Sparka i zbog cega vredi preci na Mavica je: daleko veca brzina u normal modu (spark tu ume po nekad mnogo da smara), mnogo vise podesavanja i kamere i same letelice, kompaktniji (lakse sa sobom ponesem njega nego sparka i ako je veci) i naravno rezolucija i treca osa.
Ja sam izabrao da zadrzim oba, a uskoro ce i treci