Odg: DJI Mavic AIR
Reply #81 –
Evo nakon cca ukupno 15 do 20h leta, air odlucio radit po svome. Prije par dana izvadim air iz torbe, popalim sve, sve super gps bla bla. Armam i poletim, lik dodje na 5m, na koliko sam trebao bit i krece xfiles misterija. Krene rotirat lagani yaw, ja ga ispravim, evo ga opet, borim se s vjetrenjacom. I ajde minutu odluci popustit mi i krenem se kretat kad eto ga opet, trzne po pitchu na pol sec. Spremim sve, mislim si hladno je pa ga j""". Danas palim, krecem, stanem, cekam ono sto moram snimit, krecem prema naprijed a gospon odluci skrenut sam i prema drvima, skuzim da ne slusa ni komande. Sve up to date, app, firmware njega i stanice. Zamjenim bateriju, idemo opet, međutim smola. Opet isto. Napravim sve mrtve kalibracije na novo, ista stvar. Kupio ga u yellow storeu, sutra ide na servis. Neam pojma u cemu je kvaka, ne drzi poziciju, visinu dipa po dva metra cca. Sve sam od sebe. Bio je i vjetar danas, puhne malo jace ovaj nezna di je, koliko je sati, nezna nista. Pa mi se pojavi greska, backward obstacle avoidance error, pa rth error. Ali osim toga sve je u savrsenom stanju. Droncek nikad grancicu nije vidio a kamoli padao. Javim
Kad saznam kaj je.
Sent from my H8266 using Tapatalk