Opa, nisam očekivao ovakav response rate!
Rijetko pijem, još rijeđe zbog nogometa (vjerojatno bi se napio tako da i trasham svoje nove igračke). Al pročitah sve komentare, hvala nekima na ekstenzivnim informacijama. Od početka sam hvatao i u sim-u da self-level, auto level, you name it- modovi su kruzing koji me baš i ne zadovoljava, čak ponekad i opstruira moje refleksne nagone da se krećem u dimenzijama koje bi kwad morao pružat. Tako da, kužim da moram u acro ako ikad želim dobiti slobodu upravljanja na razini da mi raste skill. 101 sam prošao kroz sate i sate youtube-a, pogledao naše pilote, impresivno... sad se bacit na posao
, hoću li doći do utrka - ne znam. Hoću li uživati u procesu pokušavanja- da
Balki je dobro napisao, nisam kupio armattan da letim u DYI modu
to sam mogao i za manje novaca, bez Sharkica. Vidim i po komentarima da je leveling praktički dupla škola, i kad bi to savladao opet bi morao prolaziti acro od nule, možda čak i gore, mišićna memorija, percepcija mozga... acro it is.
Na kraju jedino nisam siguran jel da se 'rvacki bacim na glavu pa odem na neku livadu šetat veću igračku ili se mučit acro modom u stanu od 80 kvadrata relativno dobrim whoopom kojim ću svako malo gubit živac zaletavanjem u prepreke i onda si radit medveđu uslugu i svakih 120 sec mijenjat 1s bateriju, tražit prop koji je odletio iza trosjeda, odmotavat ženinu kosu sa motora i sl.... btw. pokušao sam i vani na dječjem igralištu (whoopom) fino smješten na klupicu, ali... kad uhvatim da nema nikog, svejedno tu su automobili, zbijene zgrade, i ko proklet sjate se znatiželjni klinci uz povike "i ja imam dron"... opet - acro failed.
Dolazim iz recimo - vojne pozadine, i dron tretiram kao napunjenu pušku pa mi primarni instinkti prorade u gore navedenim situacijama. Možda su šuma i livada ipak bolji pick za mene. (Cijepljen sam za KME i imam relativno dobre insekt repelente
).
Sad zadnje - mapiranje taranisa; uspio sam na armattanu putem raceflighta posložit manje više sve što sam htio - failsafe, turtle, reversed prop, lost drone beep.... ali betaflight i whoop-ač... samo osnovno... acro/self level, failsafe i to je to, koji god AUX da pokušam assignat zvuku - ne prepoznaje mi switcheve. radi se o beebee66 modelu.
Tnx svima!