Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #90 – March 27, 2011, 01:45:19 pm Super vijesti. Model stvarno lijepo leti i polijeće gotovo s mjesta. Čak bi mogao biti i prvi trener A vjetar baš i ne voli, iako ga Žac hendla i kad dosta puše...Koji je setup unutra i koliko ti je ispala težina spremno za let ? RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #91 – March 28, 2011, 09:24:59 am Quote from: amater_total on March 27, 2011, 01:45:19 pmSuper vijesti. Model stvarno lijepo leti i polijeće gotovo s mjesta. Čak bi mogao biti i prvi trener A vjetar baš i ne voli, iako ga Žac hendla i kad dosta puše...Koji je setup unutra i koliko ti je ispala težina spremno za let ?...540g..a setap.. regler-30Amp...motor-1300kv...i.. 3 serva..elisa-EP-8040... Turnigy 9X
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #92 – March 28, 2011, 09:37:08 am To je ok masa, i očito pogođen setup. Nego, koliki ti je raspon krila, meni je prilikom printanja ispalo oko 7 % manje nego što je predviđeno (44 incha) RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #93 – March 28, 2011, 11:28:00 am Quote from: amater_total on March 28, 2011, 09:37:08 amTo je ok masa, i očito pogođen setup. Nego, koliki ti je raspon krila, meni je prilikom printanja ispalo oko 7 % manje nego što je predviđeno (44 incha) ..meni je ravno 111cm... ...i ja nisam nakosio krila... ...poslje sam skonto da sam mogo iz jednog komada napravit...al za drugi put cu znat... ...trup nisam snicim ojacavo...a kad sam ga zaljepio jos sam s unutrasnje strane po rubovima povuko vrucom plastikom..i to je to... Turnigy 9X
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #94 – March 29, 2011, 09:19:55 pm ...posto mi je u zraku otpo poklopac di stoi baterija. ..baterija mi je visila pa sam moro sletit u travu. ..da bateriju nebi ostetio. ..a i pri poljetanu mi i tocak otpo. ..kasnije sam sve to namjestio i uzivo..u pravom letu.. La Costa Turnigy 9X
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #95 – April 21, 2011, 03:42:26 pm Eh, kad je Migovik to napravio, morao sam i ja Jako lijep model i odličan u zraku. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #96 – April 22, 2011, 11:48:51 am O Bravo dečki, ima nas sve više s J3 Cubovima Htio sam samo pitati zašto se nitko ne javi Blue FFF-u na rc groups i posta slike gore. Čovjeku bi bilo drago. Barem toliko za trud oko free nacrta RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #97 – April 22, 2011, 01:31:08 pm Eto ja sam poslao slike. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #98 – April 22, 2011, 03:21:40 pm ...ja zaboravio stavit slike ... ....al sad ih stavljam. ..sad je kompletan... Turnigy 9X
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #99 – May 07, 2011, 08:49:43 pm @ amater_totalvidiš čovjek je odmah ugradio elerone a nije škrtaril na servu ili dva ko neki http://www.youtube.com/user/Zac1970http://mak-velikagorica.hr/
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #100 – May 08, 2011, 05:17:47 pm A znaš kak je, ušparaš servo, imaš za sendvić na poslu RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #101 – May 21, 2011, 09:46:48 am Evo malo nadopune.Dakle, bio sam ljubomoran na Migovika jerbo njegov puno bolje leti, moj je stalno malo vukao amo - tamo, nikako ga istrimat. A jedina razlika između naša 2 modela je da je on napravio ravna krila, a ja malo u V (dihedral).Ne budi mi lijeno, uzmem ploču deprona jučer popodne i izrežem i ja ravno krilo, bez elerona, čisto da probam . I eureka, model puno puno bolje leti i jedri s ravnim krilima nego s v krilima, tako da za buduće graditelje preporuka...ne pravite v krilo. Neću ni elerone stavljat, nema potrebe, smjer na repu je sasvim dovoljan. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #102 – May 21, 2011, 11:23:37 am E sad si mi stvarno bacio rukavicu. O jednostavnijoj ( bržoj) gradnji da i ne pričamo RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #103 – May 21, 2011, 11:34:29 am Quote from: amater_total on May 21, 2011, 11:23:37 amE sad si mi stvarno bacio rukavicu. O jednostavnijoj ( bržoj) gradnji da i ne pričamo Da, puno brže, iako bi po svim pravilima V krilo trebalo dati bolju stabilnost, ovdje to ne pali. Probaj, izreži novo krilo i zamijeni s postojećim(ionako su krila na gumicu) to ti je sat i po posla u vrh glave. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Prva RC samogradnja (depron) Reply #104 – May 24, 2011, 08:43:50 am Ljepo Ljepoooo .... Vis vis mogao bi ja Zucu svoga zavrsiti........