uf LOS i acro su zajebana stvar, mal je i brz i ne vidis kako je okrenut, a tako se brzo okrene da si skroz izgubljen.
RX ti je jedino bitno da ne dira karbon, znaci omotaj ga necim i zaljepi ili zip tie za frame, isto i za vTX iako je za vTX dobro i da ima malo soft mounta (znaci neka tanka spuzvicaili double sided spuzvica.
Stavio sam za sad prijemnik iza, vidjecu kako cu ga montirati kad stavim i video predajnik. Dron leti odlicno jedino jos nisam uspio postici da Betaflight prepozna Blackbox :-/
Da, u LOS je skoro nemoguce pratiti orijentaciju drona s pogledom ali cini se da se u LOS + acro mode-u ljudi vise oslanjaju na naucene pokrete i vremensko trajanje pomaka joystick-a (muscle memory), ovo je takav primjer upravljanja:
(video)Koliko god da je helikopter veci i zbog oblika pogodniji za vizualno pracenje orijentacije, mislim da se u ovakvim slucajevima
(video)ljudi isto vise oslanjaju na naucene pokrete nego na pracenje pogledom. Ovi pokreti od pete minute pa na dalje
(video)moraju biti nauceni - zanima me kako bi mu okreti na par cm od tla izgledali da ih mora izvesti s drukcije nastimanim rate-ovima u odnosu na one na koje je vec naviknut. Vjerojatno bi se dosta brzo prilagodio i drukcijim postavkama jer je sigurno letio s puno laksih i tezih dronova ali sam siguran da bi mu trebalo nekoliko okreta na vecoj visini dok ne bi 'uhvatio' ispravne pokrete.
BTW, u poruku ne mogu ubaciti YT link bez da se prikaze video, u preview-u poruke se link prikazuje ispravno (kao text) ali kad se poruka posalje onda se umjesto texta linka prikaze video a text nestane.