Odg: VQ SBD Dauntless 46 Size EP/GP 60"
Reply #6 –
@miso227, tvoje mišljenje poštujem no treba uzeti objektivne razloge u obzir.
1. Model u vrijednosti 141€
2. Rx i Tx, ja mislim da je kvalitetna stanica sa sasvim solidnom opremom za telemetriju.
3. pozicija Rx-a je u najgornjoj mogućoj točki lako dostupna, što nije pozicija prema planu proizvođača, ali dovoljno udaljen kako bi izbjegao utjecaje, koliko se oni mogu izbjeći u ovako malom modelu.
4. napajanje se dobiva iz 2x Life 6.6V i nisu povezane u sustavu, jedna napaja elektroniku, druga paljenje preko kill switch-a.
5. powerbox, u modelu širine trupa ovog promjera bilo bi suludo postavljati, a i nepotrebno. Trošak 200€, ipak je ovo model koji spada u klasu trainera.
6. ako nedostaje još neki razuman razlog zašto nisam stavio još bolje servaće, imao stanicu u vrijednosti od cca. 800€ i sl., pogledaj točku 1.
S obzirom da očekujem već sljedeći komentar " a stavio si Saito u vrijednosti od 350€", da zato što smatram da će mi pasati u neki drugi model nakon ovoga iste veličine i težine te nikako nije loša investicija.
Kako sam uvijek i govorio, ako padne idemo dalje....
lp
Davorin
Phoenix Model Mustang P-51; Black Horse Model Ryan STA 120, Top Flite Cessna 182 Skyline, Hitec Aurora 9X