evo i test vožnja 2800KV 420W 5x5prop 2.2A, 25-35C,
debeli je išao na dijetu prije prvog leta,
skinuo sam sve nalje dole (270 grama!)
pa je bijeli. ima snage toliko da može vertikalno uzletiti pa mu FPV neće biti problem, montiram čim stignem
te napravio još jednoga sa 1450KV 35A, 8x6 prop
leti BOLESNO, kontrole prima odmah, ma kao da nije stvarno(moji dojmovi nakon što sam vozio samo svoju jedrilicu jasno)
ali stvarno voli gutat baterije i to 2200mAh, nije kao jedrilica koja preko 40 minuta leti sa 1800 mAh baterijom
no bar sam se opskrbio za prvu ruku, ima i od 40C dischagrea ako zatreba a stiže ih još
evo par fotki od danas, u 2 navrata, doveo sam i pesa no njega to ne zanima ni najmanje.
prvi klik otvara sliku, drugi klik ju poveća.
VIDEO:
kliknuti na 360p pa da postane 480p, nešto je bolja slika
delta wing zagi rc plane with camera - 1 crash landing, flying over river, dead batterynešto mene ta Sava voli, ima filmić među mojim uploadima na youtubeu di mi je avion izgubio komande iznad save pa se sam okrenuo i sletio,
a evo i danas je crkla baterija tik uz Savu, morao sam kasnije jasno i iznad vode malo opet iskusavati sreću,
stiropor još uvijek pluta a znam i plivat LOOOL
no šalim se malo, bude kolega toni malo pomogao sa svojom karticom za programiranje kada se vidimo na polju, pa da i to sredimo(cutoff i timing, da mi ipak ostavi malo soka za slijetanje prije nego isprazni sve),
ja sam ovako preko daljinca samo upalio kočnicu na ESC-u, ostalo nisam dirao
update: napravio još jednoga, ovaj puta srebrnoga