vratimo se mi na letenje ....
ti vjerojatno znaš pricu na razini gazda - kanal... i vjerojatno znaš pricu s jedne strane...
zasigurno pratiš poneku našu temu i znaš da smo OK ekipa željna druženja i zafrkancije
vidio sam poziv na mrzlo polje i da je pista spramna ali pitanje je koliko je netko od nas dobro došao tamo...
Ne znam tko je gazda, ne znam tko ili sto je kanal i ne znam pricu na razini gazda - kanal. Ne pratim bas price niti me one zanimaju, vise se bavim letenjem i uzivam u tome. Ja sam jedan od onih koji ne vole filozofirati nego letjeti i zafrkavati se na livadi sa avionima. Svatko tko dolazi letjeti ili barem gledati letenje, popricati o letenju ili bilo sto vezano za letenje je dobrodosao tamo a nama ce biti drago ako vidimo i vas druge pilote na ovom letilistu.
Ako dolazite letjeti dobrodosli ste. Ako dolazite filozofirati i gnjaviti nas ostale sa svojim problemima iz privatnog zivota ili sa posla, npr. ako dolazite pricati o tome kako imate problema sa svojim racunalom kod kuce i pricati o konfiguraciji wireless routera, raspravljati o file sistemima, bazama podataka i slicnim stvarima onda vas prijateljski upozoravam da se klonite mene sa takvim spikama jer nisam dosao na livadu radi toga.
Ja sam jedan od onih frikova i pacijenata teze opsjednutih letjenjem, sutra sam opet tamo na letjelistu kao i prekosutra i pogotovo za vikend. Vidimo se ako imate volje i vremena navratiti, poziv vrijedi za sve bez ikakve diskriminacije.
Tko misli letjeti potruditi ce se da leti.
Tko ne misli letjeti pronaci ce izgovor da ne leti.