Bravo,
Nadam se da ces biti sretan ulozenim vremenom.
Skrenuo bih paznju da dobro.provjeris rotaciju propova i oblik istih pusher/tractor.
Jer mi se cini da si pobrkao redosljed.
Ne idu ti u nizu cw/ccw/cw/ccw... vec imas cw/ccw/ccw/cw/...
Nista strasno.
Najgore je ako pobrkas cw i ccw skroz, onda se naza katapultira u nebo bez mogucnosti spasa, jedino ju mozes disarmati i gledati kako pada, dogodilo se kolegi.
https://www.youtube.com/watch?v=O71-vKbmWzcDrugo, koliko su ti kvadrata zice?
Djeluju tanke, ako je tako imat ces gubitak napona u letu.
Premjesti telemetrijski senzor napona s centra drona na ulaz jednog od reglera, pa usporedi pod opterecenjem/radom.
Nije loše dodati koji kondenzator kada se produzuju zice do reglera, za ove nakon reglera nije toliko bitno produzavanje npr.
Dalje, brine me, mozda sam u krivu,
Sto si napravio dobru polugu sile na svaki krak kada radi jace jedan od motora, a to je svaki puta kada koristis yaw/rudder ili kada se letjelica stabilizira od naleta vjetra i sl...
Tarot je to.radio s idejom da nece biti tog momenta poluge na dronu, već samo sila rema gore/dole i tako je i dizajnirao
clampove karbonki.
Dakle imas fest odmaknut motor od karbonske ruke, kada jedan vuce jace od drugoga a to se itekako događa (zato imas.cw/ccw propove da bi koristio to za okretanje)
Podosta grama, oko 1/4 letjelice, tj oko 700grama je sila puta još krak poluge kojim je odmaknut motor od karbonke, znaci množi se ...
A opire mu se jedan jedini mali saraf koji.je usarafljen.u zarezanu plastiku (ne opisuje ni.cijeli krug oko.karbonke)
Ne znam, provjeri to dobro prije nego poletis.
Ovjesi dron na 4 cw motora npr i gledaj jel se nešto krene deformirati..
Ove plasticne T clampove koje si radio, nad se da saraf ide kroz karbonku, iako sve djeluje nekako krhko kad uzmes u obzir i onaj kutni moment poluge, ne samo silu prema gore
Sretno, i youtube or it didnt happen naravno