Netreba komplicirati uzmes ovo ili slicno jer je dostupno te odraduje posao. Uzmi si i nitro ili aceton za ciscenje i samaraj sa onom savitljivom spatlicom.
Sve ovo imas dostupno u dosta nasih ducana.
Koliko vidim na nekim mjestima ces toliko pobrusit da letvice skoro nece ni biti. Treba ti bas tvrdi a nije da se tesko brusi. Radim sa tim materijalima non stop.
Stolarije i limarije sam jako puno odradio. Uzmes papire od 60 pa na dalje jer negdje di bas nejde brusenje jer si zasro da mozes sa grubim brzinski popravit.
U svakom slucaju ako zelis da posao ispadne kako bog zapovjeda preporucam ti spric kit 2k u spreju da pokrijes riseve taj se brusi na 1200.
Nema jednostavnijeg puta. Ides od 60 do 800 granulacije bacas spric kit i onda ga brusis sa 1200 i ides na visoki ili koji hoces sjaj.
Ja radim ovako e sad svako ima svoje.
Mozes koristit i onaj mekaniji bas za drvo na nekim mjestima gdje nema nekih brusenja. Ja koristim mekaniji onaj bijeli bas za drvo i ovaj tvrdi di sam morao jako pobrusit a na kraju spric kit.
Ima da ispadne finije od stakla.
Obavezan je i nitro za brisanje nakon svakog kitanja od masnih ruku i prstiju. Nikako uljani bas nitro.
Kad zavrsis sa zadnjim brusenjem 1200 opet ces koristit nitro prije lakiranja.
E to je posao i tak se rade auti ili stolarija visokog sjaja.
Sto je najbolje sve ti to susi jako brzo osim ovaj mekaniji i finiji kit za drvo.
spric kit 2k u roku 15min kit tvrdi takoder odnosno dodajes si ucvrscivac po zelji. Danas lakovi u roku 3 sata su suhi. Ja spricam na kompresor. nikako valjak kist.
U slucaju da ti padne ideja da spricas sa sprejem obavezno kupi boju i kit u auto bojama i lakovima.
Pune ti sprejeve sa auto lakovima i imaju sve sto trebas.
Nemoj koristit obicne sprejeve i nikako valjak i kist.
Napravi vrhunski.
https://www.bauhaus.hr/poliesterski-kit-sa-staklenim-vlaknima-975-25-g.html
Long range F450(30min,6km), Arial Tarot octacopter(30min, 4K gimbal), Solar wing(unlimit solar flight and 4g arduino range with no limits)