Imao sam Acromastera pre jedno 5 godina, stvarno predivan avion. Mislim da je to tada bio jedini avion sa kojim sam stvarno leteo opusteno jer nisam imao strah sta ce biti kada padne, vruca voda sve to lako resava
. Nazalost posle nekog vremena sam ga bio prodao
.
Posto sam ove godine poceo i malog da polako uvodim u RC sa Easy Starom pala je kupovina i 3S 2200 baterija, i rekoh u sebi greota da stoje
, posto mali samo povremeno leti samo kada bas on to zeli. I tako sam se setio Acromastera i odlucio da ga ponovo kupim.
Prva verzija koju sam imao bila je nesto teza jer sam bio stavio neke komponente koje sam tada vec imao, Hacker A30XL i 4S 2250 baterije, HXT 900 u krila i DMG 16 u rep. Sada sam odlucio da ga napravim sto laksim tako da cu ubaciti SK3 3542 1185kV, Hacker 55A ESC i probacu 11x5,5 i 12x6 APC i TGS elise, sve u kombinaciji sa Zippy Compact 3S 2200mAh 35C. Umesto originalnog trapa ubacicu karbonski i mnogo vece tockove radi lakseg poletanja sa trave. Isto tako sada ce u model ici daleko bolji servoi nego pre i to ce biti Inolab HGD 202 HB u krilima i Savox 0255 MG u repu.
Nabavio sam i Orange prijemnik sa stabilizacijom pa ce i to biti zanimljivo da se proba. Nadam se da cu ga uskoro nabaviti i poleteti.
poz
Edit: Zed imas odogovor na tvoje pitanje