Odg: Spektrum crash Reply #30 – August 06, 2010, 02:05:57 pm Upravo mi se vratio paket iz SAD-a... Stavili su mi novi modul V2 sa integriranom antenom SPMMSJR710, zamjenili stari AR500 prijemnik sa novim i kao iznenadjenje poklonili su mi jos jedan prijemnik AR7000 sa satelitom (mada ako pogledam kolika je bila steta na mojim modelima nebi se vise tako smijao...)Uskoro cu testirati sistem pa da vidimo kako sada stvari funkcioniraju
Odg: Spektrum crash Reply #31 – August 08, 2010, 08:49:28 pm E nakon slanja adrese prvi problem , ameri ne šalju za HR nego da kontaktiram Švabe.A švabe dobri poslovnjaci:Hi Karlo, I will send you free 4 new trim leverMit freundlichen Grüßen/Best regardsMatthias BerndtTechnischer Service/WerkspilotHamburger Str. 10D-25337 ElmshornFon: +49(0)4121-46 199 73Fax: +49(0)4121-46 199 70Mail: m.berndt@horizonhobby.depa sad ostaje da čekamobtw, da li je tko slao prijemnik na popravak? Karlo. 098-711-540, Sisak
Odg: Spektrum crash Reply #32 – September 13, 2010, 09:17:12 am Ukratko, jucer na DP-u u Sv. Iliji letio sam sa novim modulom i novim prijemnikom AR500 bez poteskoca. Trup je karbonski i letjelo se na granici vidljivosti (u 2. letu po meni blizu 1000m) a jedina razlika u odnosu na predhodnu tekmu bila je niza temperatura zraka. Takodjer valja napomenuti da sam prilikom svakog spajanja provjerio da su stanica i prijemnik pravilno povezana i da ledica na prijemniku svijetli a ne treperi te da polozaj antena nije u sjeni trupa.
Odg: Spektrum crash Reply #33 – September 13, 2010, 09:49:46 pm Ledica treperi kada si imao gubitak napona, tj prekid u napajanju. To se kod nas (spektrum) dešava kada promjenimo bateriju a stanica je upaljena. Da bi to anulirali moramo prilikom svake promjene baterije gasiti i stanicu.Dok kod onog bajnog ar6250 postoji jos i crvena ledica koja oznacava gubitak signala.Pozz.. majstore Karlo. 098-711-540, Sisak
Odg: Spektrum crash Reply #34 – November 05, 2010, 11:23:37 pm Pozdrav,samo da javim kolegama da su mi britanci (preporucam ih) zamjenili dva receivera ar500 i jos ar6100 bez problema a na ar500 su bili vidljivi tragovi mog prckanja po receiveru jer sam strgo dio plastike i to sve bez dodatne naknade!!!
Odg: Spektrum crash Reply #36 – November 09, 2010, 08:34:54 am Quote from: Syncpilot on July 04, 2010, 08:45:59 pmevo ja dobio odgovor od amera...da saljem u uk ili de... evo oba adrese i kontakti ako treba nekom... We need to inspect them for you and get them repaired. You can send the repair items to the UK or Germany for this repair: United Kingdom: Electronics and engines requiring inspection or repair should be shipped to the following address: Horizon Hobby UK Units 1-4 Ployters Rd Staple Tye Harlow, Essex CM18 7NS United Kingdom Please call +44 (0) 1279 641 097 or e-mail us at sales@horizonhobby.co.uk with any questions or concerns regarding this product or warranty. Germany: Electronics and engines requiring inspection or repair should be shipped to the following address: Horizon Technischer Service Hamburger Strasse 10 25335 Elmshorn Germany Please call +49 4121 46199 66 or e-mail us at service@horizonhobby.de with any questions or concerns regarding this product or warranty.
Odg: Spektrum crash Reply #37 – December 04, 2010, 09:53:16 pm Svi ti prijamnici koje koristite su parkflyer i domet im je 300m.Ok točan domet je oko 700 m al to je kraj i na toj udaljenosti nije preporučljivo leti jer se signal stalno gubi.Ako je karbon u pitanju domet je još manji.Za sve skupe modele se stavljaju prijemnici sa satelitom to su full range prijemnici koji imaju domet preko kilometar i pol ako su pravilno postavljeni.Ja imam na helikopteru i letim FPV i sve radi bez greške.A osobno mislim da je glupo na model koji je skup staviti prijemnik od par dolara i očekivati nekakvu pouzdanost od njega.Kupite si prijemnik pravi sa 1 ili 2 satelita pa neče biti niti otkaza ukoliko ga nisi zabili koji puta u zemlju ili šortali.Ja imam da heliču AR 9000 sa satelitom na zemlji na 1500 m radi bez greške testirano više puta na različitim mijestima više nikada nisam išao neznam gdije mu je granica.A ove male prijemnike uopče ne koristim jer znam da im je domet koma ovisno o mjestu letenja o modelu o svemu.Po meni to je dobro samo za in door modele. www.jazz-copter.com
Odg: Spektrum crash Reply #38 – December 04, 2010, 10:38:03 pm meni otisao orginalni prijemnik sto sam dobio uz stanicu spektrum dx6i i nedavno kupio 6250 prijemnik. I sad vidim ovaj post i jos par postova na rcgroups o tom prijemniku. gdje ce suza nego meni na oko Jos ga nisam probao, pa jel to bas svaki ima problema ili neka serija?hm samo mi jos to treba da nevalja(novi platio ga preko 70dolara) onda sam bez i jednog prijamnika. Sjedi mrav na banderi i umače keks u struju
Odg: Spektrum crash Reply #39 – December 05, 2010, 12:24:55 am Ja imam AR6110e i jos ga nisam instalirao jer cekam stanicu... Moze li netko napisati ako postoji nacin da se greska nekako 'reproducira' dok je helic na zemlji (i tako odmah u startu vidi da li je prijamnik falican ili nije i time izbjegne rusenje u pravom letu) ?