bravo dečki.....još neko izvjesno vrijeme neću se moći trkati sa svojim mirageom s vašim brzim krilima...naime, započeo sam malo veće restauratorske radove na njemu koji će uključivati potpuno brušenje, pa gletanje, pa ovo pa ono, pa na kraju novu vidljiviju shemu..ova borbena malo umara pri većim brzinama - previše je realna i učinkovita...no, da ne ispadne kako se povlačim iz ove priče složit ću u pauzama jednoga standardnog zagija tek toliko da vidimo do koliko ga možemo naložiti...a kada mirage bude spreman vrlo rado ćemo opet na testiranje...premda - Lijo ja i dalje guram nešto veliko i 2,5 kg teško tom brzinom............
ako ste stvarno željni velikih brzina s nešto malo većim ulaganjima od zagija možete doći do ili Denisovog Bulleta koji poteže blizu 300 km/h illi Race rata koji ide i brže.....dakle sada zamislite oko 70 cm raspona koji ide oko 300 km/h.....treba imati m....da....i letjeti tako nešto...
no, i dalje mi se sviđa kako cijedite iz zagija što više i radujem se vremenu kada budete prešli na neki ozbiljniji i konkretniji model....
Ha Plavi, nisi se nadao da ćeš u susjedstvu stvoriti zagi "monstrume"
dečki još jednom svak čast - letite do granica vidljivosti kako bi to rekao drug Saraga i dok letite hodajte kao po kugli što bi rekao kolega Kristijan K.
ako vas zanima raspitajte se malo kod njega za Race rata..Kristijan je, naime, upravo izbacio jednoga iz kalupa u kelvar karbonu....izgleda mrakača...
lp
Toni