Odg: balza, gdje kupiti Reply #15 – August 08, 2011, 11:17:02 am http://www.leo-modeli.hr/Gospon Leo često ide u ZG i rado donese! http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=10&posts=139&highlight=balze&highlightmode=1#M23293 Probaj se dogovoriti s Dlakom on je u ZG MX16s+Assan, AURORA 9, T8FGSF47, Ventus 2AX, Shadow, Elektra,Optima PRO, Discus CS, Escape Jarro MilerEagle Tree PRO
Odg: balza, gdje kupiti Reply #16 – August 08, 2011, 11:51:31 am leo modeli preporuke, ali treba naglasiti da probere malo, jer prvi puit kada sam dobio kocku balse (svašta je bilo u narudžbi) dobio sam svašta. Mnogi listovi na rubovima su bili po 5-6 cm neupotrebljivi kao da ih je neka vlaga ulovila.Usput kupio sam jučer u Bauhausu 2mm list balse, bio zadnji, a toliko mi i trebalo. Ok je, ne vidim ništa loše na njemu. Znači u nuždi može i Bauhaus, imaju brdo 1mm, kao što rekoh više nemaju 2 mm, imaju 3, 5 i nadalje dosta.Cijene su samo ako treba u nuždi, nije mjesto gdje će se čovjek opskrbljivati ogromnom količinom balse.
Odg: balza, gdje kupiti Reply #17 – August 08, 2011, 01:11:12 pm decki, fala na odgovorima. za sve sam ovo znal osim za dlaku. fala kobac struja zakon, nitro USTAV
Odg: balza, gdje kupiti Reply #18 – November 11, 2011, 02:55:59 pm Di ima u Vinkopromu u Vinkovcima.. ja sam bio danas tražio šperploče i balze tek mi lik izvali šperploču iz komada 2mx1m ništa manje cjena 120 i kusur kuna.. za balzu me pita šta je to ? dali tamo di je građevinski materijal i trgovina ili baš u diskontu di ima sve i svašta.icu danas opet jer moram nešto kupiti pa cu pogledati još i za koji dan?
Odg: balza, gdje kupiti Reply #19 – November 11, 2011, 04:27:47 pm Quote from: bf1610 on November 11, 2011, 02:55:59 pmDi ima u Vinkopromu u Vinkovcima.. ja sam bio danas tražio šperploče i balze tek mi lik izvali šperploču iz komada 2mx1m ništa manje cjena 120 i kusur kuna.. za balzu me pita šta je to ? dali tamo di je građevinski materijal i trgovina ili baš u diskontu di ima sve i svašta.icu danas opet jer moram nešto kupiti pa cu pogledati još i za koji dan?daj mi molim te reci o šperu nešto više ...(avio šper ili obična šperploča 2mm ?? vidi se u koliko je slojeva ljepljena..)hvala
Odg: balza, gdje kupiti Reply #20 – November 11, 2011, 07:46:53 pm balze sam našao i to je ima dosta i razne debljine. baš sam bio malo prije ponovno u vinkopromu i bili ste u pravu.kad sam danas tražio moje je greška bila jer sam gledao di je građ materijal ,a ne u diskontu. običnu šperploču 4 mm debljine sam isto tražio ali nema ispod 2 kvadrata u vinkopromu.morat cu pogledat dali ima negdje drugdje u vk ili okolici,a ako nema morat cu taj komad kupiti od 2 kvadrata ponjet sjekiru i ožeži na tri djela pozdrav svima,, da nije ove teme ja bih balze tražio kao budala, a ovdje mi pod nosom hvala
Odg: balza, gdje kupiti Reply #21 – November 12, 2011, 03:43:36 pm maze mala pomoc,ima neki izvor balze blize BiH? Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.