Odg: Vic do vica Reply #1215 – February 11, 2015, 11:37:25 am Pravi muškarac nikad ne plače dok ga žena tuče. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Vic do vica Reply #1216 – February 11, 2015, 11:38:06 am Lijepo je znati da nekome falim... Gdje god se pojavim, svi kažu samo si mi ti još falio ! Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Vic do vica Reply #1217 – February 11, 2015, 11:41:16 am .[attachimg=1] Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Vic do vica Reply #1218 – February 11, 2015, 05:59:03 pm Jedan od ''boljih'' reklamnih slogana :''Koristite našu dijetu! U samo jedan mjesec izgubit ćete i do trideset-dana! ''
Odg: Vic do vica Reply #1219 – February 11, 2015, 08:46:54 pm Malo kad se čovjek zamisli, dođe mu da se zapita. Koja smo mi sad godina? 2015.?2015. godina - nije sigurno. Možda negdje je, al' kod nas nije sigurno, jer... po starosti automobila, mi smo u 90.-ima... po filmovima koje nam puštaju na TV-u, mi smo u 80.-ima... po broju onih koji odlaze raditi van Hrvatske, 70.-te... po gospodarstvu, negdje smo na kraju 60.-ih... po politici, još traje II. svjetski rat !
Odg: Vic do vica Reply #1220 – February 13, 2015, 05:02:32 pm Ako ste u WC-u nemojte nista raditi navrat, nanos i na svoju ruku. Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: Vic do vica Reply #1221 – February 13, 2015, 07:41:00 pm Kaže učiteljica Ivici: "Reci jednu rečenicu gdje ćeš upotrijebiti riječ igračka!" - "Volim kad mi roditelji kupe kinder jaje." - "A gdje ti je tu igračka?" - "Pa u kinder jajetu!" Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: Vic do vica Reply #1222 – February 13, 2015, 08:11:12 pm Bili Talijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji način dovede žensku do ludila.- Ja počnem da joj ližem ruku, penjem se do vrata, a onda silazim dole. Tada svaka ženska poludi do daske - kaže Talijan.- Ja joj ližem nožne prste, a zatim sve višlje. Dok dođem do one stvari, ona definitivno otkači - kaže Francuz.- Ja to prosto, onako seljački, samo guraj-vadi - kaže Bosanac.- I kada ona poludi? - pitaju ovi Bosanca.- Pa kad obrišem ku*ac o zavjesu! Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: Vic do vica Reply #1223 – February 18, 2015, 03:39:55 pm Učiteljica u Posušju ispituje djecu u razredušto žele biti kad odrastu.Dođe red na Peru:-''Želim bit' milijarder, otić' u najskuplji disko i tamo pokupit'najbolju pičku i poklonit' joj milijun eura vrijedan BMW. Želim apartman na Havajima, dvorac u Parizu, putovat' posvijetu i sa pičkom vodit' ljubav tri puta na dan!!''Učiteljica šokirana njegovim odgovorom, zgrožena djetetovimponašanjem odluči ignorirati njegov odgovor i pitasljedećeg učenika:-''A ti Marice?''-''Želim biti Perina pička !!''
Odg: Vic do vica Reply #1224 – February 20, 2015, 02:58:00 pm Nisam mogao odoliti da ne postam http://www.youtube.com/watch?v=WdMRfRKArFo Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C
Odg: Vic do vica Reply #1225 – February 24, 2015, 11:48:58 am evo još uvijek je zima pa evo jedan prigodni:- Alo mati!- Alo sine!- Da l' ga ima?- Jeba majku svoju kol'ki je!!U Lici se visine snijega mjere riječima... pa tako kad dobijete odgovor:- Serucka! (10-15 cm)- Čistla sam okokuće! (20-30 cm)- Nekide u pičku maternu više (ravno 50 cm)- Jeba majku svoju kolki je! (do 80 cm)- Znaš kad poštara nema 2 dana! (80-120 cm)- Anka ide iz trgovne i drži vrećcu u zraku! (150 cm)- Bio Andrija Jarak danas u selu... baš neki fin čojk! (preko 200 cm)
Odg: Vic do vica Reply #1226 – February 24, 2015, 02:35:26 pm Majko moja što im sve neće pasti na ''NJU''........http://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/suzana-mancic-bila-na-tretmanu-vaginalnog-orosavanja---373901.html Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1227 – February 24, 2015, 02:41:25 pm Ovoj ne treba nikakvo OROŠAVANJE..... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1228 – February 24, 2015, 04:32:35 pm @ Mes K'o što kažeš, ma kakvo OROŠAVANJE !! Toj sigurno ne treba ... Nažalost čak i jedan mig-29 ima ograničenja za ''leđni let'' što zbog goriva, što zbog podmazivanja ... ali ova sa slike ... Uh..Ta nema ograničenja! Ta može leđno ....Čak što više, što je više u ''leđnom'', to ima bolje podmazivanje...
Odg: Vic do vica Reply #1229 – February 25, 2015, 08:34:25 pm uf, ajde da maknemo malo misli od ovog Mes-ovog orošavanja !!!Ne mogu se onda koncentrirati ..... Evo nemrem se više sjetiti, mislim da je ovaj vic već i bio, oprostite ako je, no evo ga:U tramvaju, prilazi jedan muškarac drugome i kaže mu:- "Jeb'o sam ti ženu!" - te produži dalje.Sutradan isto tako. Ponovilo se to tako i treći te četvrti dan, pa muškarac iznerviran, došavši na posao, nazove odmah ženu i ispriča joj uzbuđeno što mu se već više dana događa u tramvaju.- "Ma pusti idiota, nemoj se dati isprovocirati, najbolje ti ga je ignorirati, pa će sigurno prestati... - kaže mu žena.Sutradan u tramvaju prilazi isti frajer muškarcu i kaže:- "Tužibabo jedna!!!"