Odg: Vic do vica Reply #1411 – August 08, 2015, 07:34:39 pm Pero dragi HVALA od srca , nasmijao si me u ovo vruće poslijepodne... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1413 – August 10, 2015, 01:21:47 pm Pero Ti si genijalac... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1414 – August 11, 2015, 07:55:01 pm evo jedan stariji, onak usput ...Vratio se sin Hercegovac s faksa iz Zagreba, doma u Hercegovinu...Kaže sin ocu: – Imam jednu dobru i jednu lošu vijest. Veli stari: – Daj prvo lošu. – Čaća, ja sam peder! Starog skoro srce izdalo, drhtavim glasom progovori: – Daj sad dobru. Sin će na to: – Dečko je naš, iz Gruda..
Odg: Vic do vica Reply #1415 – August 11, 2015, 08:17:34 pm Veoma aktualan...hvala i samo piši... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1416 – August 16, 2015, 09:41:17 am Ne dajte se zavarati odrazom u OGLEDALU : Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1417 – August 16, 2015, 12:54:05 pm Mladi par nikako da naprave klinca. Žena nikako da zatrudni pa hoda od doktora do doktora, ali svaki veli kak’ je sve u redu s njom možda je problem u njemu. Ide i on od doktora do doktora, ali i sa njim je sve u redu. Niko nema objašnjenja šta bi moglo biti. Jednog dana čuju oni za američkog znanstvenika koji navodno čuda radi na tom polju. Oni ni pet ni šest, sjedaju na avion i preko bare, iako ne znaju beknuti ni slovo engleskog. Dođu oni k njemu i on im nekaj objašnjava, i shvate da profesor hoće vidjeti kako to oni vode ljubav. Oni malo sramežljivo počnu i taman se ufurali kad viče profesor “Stooop”. Trči on do svog pisaćeg stola, napiše nešto i da im neku cedulju. Oni skroz sretni avionom natrag u Hrvatsku i nakon slijetanja odmah u prvu ljekarnu. Pitaju farmaceutkinju: ” Imate li TRITEOTEROL-a?”. Ova odgovara: “Koga trebate?”. Kažu:”TRITEOTEROL”. “Ne, takvo nešto nemamo. A za kaj bi to trebao biti lijek?”. Kaže par: ” Ne znamo niti mi.” i pokažu cedulju. Veli farmaceutkinja: “Ali tu ne piše Triteoterol, nego “Try the other hole!”
Odg: Vic do vica Reply #1418 – August 19, 2015, 11:42:42 pm evo vidim da niko ništa... pa moram onda opet ja...evo naletjeh na jednog dobrog, pa da ga podijelim s vama...Došao čovjek u Osijek na taksi stajalište i upita taksistu: -Koliko je vožnja do Đakova? -Sto kuna! -ali ja imam samo 80!? -onda ništa. Razmišlja tip pa kaže: -A jel ti mene možeš voziti za tih 80 pa dokle dodjemo? -može. i tako oni krenu… Vozili se oni tako kad u kuševcu (par km pred Đakovom) kaze taksista: -tvojih 80 kn ovdje ističu! -Ali pobogu, kiša pljušti a to je još samo par km?! -van! rece taksista… Nakon tjedan dana dolazi čovjek opet na taxi stajaliste. ovaj put stoji 8-9 taxija a onaj od prošlog tjedna je zadnji u redu…čovjek ode kod prvog: -evo ti 100 kn za vožnju do Đakova i jos 100 ako mi ga popu*iš!! -mars pederčino!-raspe taksista salvu psovki za njim… Ode ovaj kod drugog: -100 kn za vožnju do Đakova i jos 100 da mi ga popušiš! -mamu ti je*em, tata nek ti ga puši… I tako svi redom dok dodje on do onoga od prošlog tjedna: -koliko je vožnja do Đakova? -100 kn isto ko i prošli tjedan, sta se praviš lud!? -čuj, evo ti 100 kn, a evo ti jos 100 ako me lijepo polako ovuda provezeš i usput maši svojim kolegama...
Odg: Vic do vica Reply #1419 – August 20, 2015, 10:56:34 am Ma dragi Pero, od Tebe očekujemo da nas u humoru držiš update...tako da samo nastavi a ja osobno sam Ti puno zahvalan... Ovaj Ti je ,kao i svi Tvoji ,prva liga... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #1420 – August 26, 2015, 12:53:12 pm ajde jedan copy-paste nabrzinu za danas ...Došao čovjek poslovno u veliki grad, smjestio se u hotel i pita se šta bi radio to veče… Prelista malo oglase i nađe ponudu: Ela, 19 godina, duge noge, velike grudi, perverzna, traži partnere za provod… Okrene on njen telefon, čuje jedno seksi “Halo” i počne:– Ćao, vidio sam tvoj oglas, volio bih da odmah dođeš u moj hotel i radiš mi stvari.Plaćam koliko treba. Nije u pitanju. Hoću seks, hoću prljavštine, hoću da mi govoriš razne stvari…Ponesi kožnu odjeću, sve seksi igračke koje imaš, lance da me zavežeš, čokoladni sirup kojim ćeš me polivati i lizati ga sa mene i ja sa tebe, hoću SVE.Kako ti zvuči?– Zvuči fantastično, ali da biste dobili izlaz na vanjsku liniju pritisnite 9…
Odg: Vic do vica Reply #1421 – August 27, 2015, 10:25:58 pm evo jedan stariji, moj zagorski ...Došel zagorec Štef u javnu kuću pa pita madam:-Kaj imate vi tu crkinju? Ja bi štel nekaj malo ...-Ma naravno, gospodine - odgovori madam. Naravno da imamo.Samo to košta, znate.-Ma nisu u pitanju penezi. Bitno mi je da je prava crnkinja. Ali znate, onak, prava !Nema problema, evo pričekajte samo trenutak. - kaže madam.I stvarno, za par minuta dođe prekrasna, mlada crnkinja i ode Štef s njom u sobu.Uđu oni u sobu i veli njoj Štef:-Sad se lepo skini...Ova se skine.-Sad se lepo naguzi prema meni!Ona se naguzi...Sjedi tak Štef i gleda. Naginje malo glavu, malo lijevo malo desno.Prođe tako dvije tri minute u njegovom gledanju i veli njoj Štef:-Dobre, sad se obleči !Izađu oni van iz sobe, a madam će:-Gospodine Štef, šta nešto nije u redu? Šta ste već izašli? U čemu je problem, ako treba , dovest ću Vam ja drugu?-Ma neee. Sve je OK. Znate ja vam keramičar. Ja vam postavljam pločice i to ...Htel sam same videti kak paše roza fuga na crne pločice !!
Odg: Vic do vica Reply #1422 – August 27, 2015, 10:31:18 pm Imam i ja jedan jednostavan koji sam negdje načuo .Dođe zagorac u Bosnu u kafanu...Konobar:Dobar dan,sta cete popiti?Zagorac:Daj mi jednu kavu s mlijekom i deci kole.Konobar:A de su ti deca?xD
Odg: Vic do vica Reply #1423 – August 28, 2015, 09:34:15 am Pero genijalče ,nemoj prestat molim Te...sada će zločesti pomisliti na sex.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes