Odg: Vic do vica
Reply #1713 –
krenuo mujo u njemačku pa iz vlaka viče fati:čuvaj djecuuuuuuuuuu,fata-šta kažeeeeeeš?čuvaj djecuuuuuuu,fata-šta kažeeeeeeš? ma jeeeeeeeebi se takva gluva-fata:hoćuuuuuuu mujooooooooooooooooo
žali se mujo hasi kako su mu malom u školi dali glup nadimak, pita haso kakav, a mujo će na to da mu sina zovu urac. a kako ti se zove mali, pita haso.enis, mujo će na to
Dilema oženjenog muškarca : da li ići u grad i gledati ono što ne može j***ti ili ostati kod kuće i j***ti ono što nemože gledati ?
Kako Kinezi kažu Dalmatinac? Lin-či-na
Došao Ivo u Njemačku, u bordel. Pita jednu kurvu: "Da li može karanje za 50 eura, ali na hrvatski način?" "Ne može za 50, može za 100." kaže kurva. "Ajde daj za 100, ali na hrvatski način. Kad je obavio posao pita ga kurva: "Kakav ti je to hrvatski način?" Isti kao i svi ostali,samo ćeš malo pričekati novce"
zašto crnogorci prave vrhunske frižidere(obodin)?zato što već 1000 god. studiraju hladovinu
kaže Mujo Hasi: znaš li Haso da su dvije najopasnije bolesti danas sida i ptičja gripa. kaže Haso Muji: baš me briga, ja nit jebem nit letim.
Tijekom noci probudi se žena i konstatira da muž nije u krevetu. Pocela ga tražiti svuda po stanu i nadje ga u kuhinji kako tužno sjedi uz kavugledajuci bez veze bijeli zid, pa mu kane mala suza, obriše se, pa popije malo kavice.* Šta je ljubavi, šta ti je - upita ga?Digne on oci, pogleda ju i kaže:* Je l' se sjecaš, kad smo se upoznali, prije 20 godina, imala si samo 16 godina?* Da, sjecam se!On ju žalosno proba upitati, ali teško mu prevaliti rijeci preko usta.* Sjecaš... Sjecaš li se kad nas je tvoj stari uhvatio kako vodimo ljubav u autu?* Sjecam se, odgovori ona i sjedne pored njega.** A sjecas li se kad je izvadio pištolj, stavio mi ga na celo i rekao "Sad ili se ženiš s njom, ili ceš u zatvor 20 godina!"* I toga se sjecam - odgovori ona polako.Obriše on suze koje liju po obrazu i dobaci tužno:* E pa danas bi izašao!
Što je to ćelavost? To je fiziološki proces pretvaranja glave u guzicu, najprije formom, a potom i sadržajem.
[/size][/font]
Pametan voli učiti,a budala poučavati...