za filozofe:
Susret Sizifa i Edipa
Sreli se Sizif i Edip.
Edip upita Sizifa:
- I kako posao Sizife?
A Sizif će Edipu:
- Jebi si mater Edipe!
Pita Mujo Hasu:
Sto bi vise volio da budes - intelektualac ili homoseksualac?
- Ovo drugo.
- Zasto?
- Lakse mi ulazi u guzicu nego u glavu
Došao Haso na razgovor za posao i pita kolika će mu biti plaća.
Šef će na to: 'Sada 500 KM, a kasnije 1000 KM.'
Haso: 'Hajd, onda ću ja doći kasnije...'
Pitali Muju na Birou za zapošljavanje šta je po zanimanju.
On odgovori: - Pomoćni bagerista.
- A šta vam je to?
- Pa jebote, ono što bager ne može, mogu ja lopatom...
Mujo i Haso u kafiću nakon ispita...
- Onda, kako je bilo na ispitu iz fizike?
- Paa...znas bilo je jako pobožno!
- Kako to misliš pobožno?
- Pa lijepo,kad je profesor postavljao pitanja ja sam se križao,
a kada sam ja odgovarao on se križao.
Kaze Englez: Moja je zena u krevetu ko lavica...
Kaze Francuz: Moja je zena njezna ko leptir...
Kaze Mujo: Ni moja ne lici na covjeka...
Razmjena profesora na relaciji Hr- Japan.
tako u razred malog Ivice udje japanski profesor i kaze ja san prof. Suzuki Jamasita. Nasa uciteljica kaze djeci da mogu pitat japanca sve sto pozele o Japanu a ti mali Ivice ne smijes ni pisnut, tebi je zabranjeno postavljat pitanja.
I tako dica znatizeljna kakva jesu pocela sve ispitivat tog japanskog profu. I o motorima i o samurajima i o tajfunima i o fudzijami.... o svemu
Za kraj osta jedan mali i pita profesora iz Japana da sto njegovo ime znaci na japanskom.
Ovaj se ponosnio isprsi i kaze - Sin sedam oceva-
A tek cujes malog Ivicu - Ma zna san ja da ti ne mozes bit tako zut od samo 2 jaja
Kako se zove Crnogorsko Amatersko Ronilacko drustvo.
?? Djeronimo !
Na povratku s vatrogasne zabave zaustavi policajac Štefa.
- Gospon Štef, jeste kaj konzumirali od alkohola?
- Ni kapi gospon policajac.
- Jeste voljni puhat?
- A, bum puhal.
Pandur pogleda alkotest i začuđeno pita Štefa
jel siguran da nije ništa popio, pa pokaže alkotest Štefu na uvid,
a ovaj uzme alkotest u ruke i veli:
- U čovječe!!! Već je pol tri, Bara me bu ubila!!!
Cekale cetiri casne sestre u redu za ispovijed. Dođe prva na red i rece: "Ja sam onu mušku stvar dirala prstom." Na to ce svecenik: "E, to je veliki grijeh. Moraš namociti prst u svetoj vodi da okajaš grijehe!". Dode zatim druga i veli: "Ja sam onu mušku stvar držala u ruci." Svecenik ce: "To je još veci grijeh. Moraš cijelu šaku namociti u svetoj vodi da okajaš grijehe!" Cuje to cetvrta casna, zaleti se prije trece i rece sveceniku: "Ti si lud ako misliš da cu ja piti tu vodu nakon što ona treca u njoj opere dupe!"
Iz dvorišta samostana cuje se cika, vika, dreka. Opatice vrište od veselja. Odjedanput uleti glavna casna i izdere se na njih: "Djevojke, ako se ne smirite, stavit cu vam sjedala na bicikle!"
Jedna stara casna sestra je godinama kupala svecenika, no jednoga se dana osjecala loše, pa je uputila sasvim mladu sestru u cijeli ritual kupanja: koliko da ugrije vodu, koji šampon da koristi, i slicno. Na kraju je naglasila da nipošto ne smije gledati svecenikove intimne dijelove tijela, a ukoliko ih vidi, da ga posluša u svemu što joj on kaže. I tako, mlada sestra je okupala svecenika i stara je htjela cuti kako je bilo. "Jao, sestro, moram vam reci, spašena sam i idem u raj!", oduševljeno je pocela mlada sestra. "Najprije sam kupala svecenika u kadi punoj pjene, kad me on primio za ruku, odveo je do neceg tvrdog i rekao mi da je to kljuc za raj i ukoliko paše u moju bravu, sigurno cu otici direktno u raj kad umrem". "Stvarno je to rekao?" zacudila se starija sestra. "Da! Onda je tražio da isproba moju bravu. Stavio je kljuc raja u nju, u pocetku je jako boljelo, ali on mi je rekao da je put do vjecnog blaženstva mukotrpan i da moram biti hrabra i strpljiva, jer cu na kraju osjetiti neopisivu srecu. I, tako je i bilo", završila je mlada casna sestra svoju pricu, sva (odu)ševljena. Stara sestra joj ljutito odgovori: "Prokletnik! A meni je rekao da je to Gabrijelova truba i ja vec cetrdeset godina marljivo pušem u nju!"
i za kraj nekoliko mudrih izreka:
- Ako muž ženi otvara vrata auta ili mu je novi auto ili mu je nova žena.
- Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar to nije malo previše iskustva
- Mnoge djevojke vole pokazivati noge, a i šire ...
- Newton laze. Lake padaju brže.
- Žene su kao vino - što su starije sve više sliče na bačvu ...
- Vlatka, pokosim te ...
- Ko prije djevojci, sam u nju upada.
- Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
- Žena je kao zemlja, sto dublje oreš, bolje rađa.
- Gore sa haljinama, dolje sa hlačama.
- Ah, kad te nema u blizini, nisu mi sve ovce na broju !
- U početku se djevojkama govori: Janje moje, pile moje malo ... Kasnije te životinje odrastu.
- Vođenje ljubavi bez oralnog seksa je neukusno.
- Ima lice kao Sharon Stone.
Ima guzu kao Jennifer Lopez.
Ima usne kao Angelina Jolie.
Ima sise kao Salma Hayek.
.... A puši kao Dinamo
eto,to bi bilo to od copy/paste za danas...
inače,prijatelj kojega sam spomenul u prošlom postu me je i zainteresiral za temu modelarstva i pokazal ovaj forum...
s obzirom da mi priroda mojega posla ne daje dovoljno vremena da se ozbiljnije bavim hobijem kojim sam se bavio kao klinac u aviomodelarskom klubu u Velikoj Gorici,pa sam se ovim putem malo umiješao među Vas...
eto,dok ne počnem nekaj konkretno delati,malo Vas bum snabdijeval svojom selekcijom viceva iz raznoraznih izvora s neta (a otkud bi drugdje)
nadam se da se nitko ne ljuti...
Pametan voli učiti,a budala poučavati...