Odg: Vic do vica Reply #495 – December 01, 2013, 12:31:22 pm Nagradna igra putovanje za vikend u parizu, zaustavi reporterka muza i zenu u trgovackom centru,i kaze im ako oboje isto odgovorite,putujete u pariz, zeni stavi slusalice sa glazbom,i pita muza, kad ste zadnji put imali sex? Odgovara,sinoc, ona: a sa kime? On: naravno sa svojom suprugom, ona: a gdje? On: na kuhinjskom stolu, zena na redu. Kad ste zadnji put imali sex? ona sinoc, sa kim? naravno sa muzom, a gdje? Odgovara, necu reci stid me, muz, reci zeno i ja sam rekao, ona U guzicu!! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: Vic do vica Reply #496 – December 01, 2013, 01:59:25 pm Ajd onda jeden zagorski ....Na njivi vu Zagorju - 2 motike fletno okopavleju, sunčece sija, a ftičeki lepo popevleju...Oko podne na mobitel stigne Zagorcu poruka od ljubavnice: "Dojdi brzo, sama sam doma!"Grunta si on kako da se izvuče, pa veli ženi:"Joj žena, vmrl je tetec! Evo sad su javili. Ostani ti kopati, a ja idem videti ak' morem kaj pomoći." Ode Zagorac i ostavi ženu na njivi da kopa. Posle nekog vremena vraća se on na njivu pa pa veli že ženi:"Nemreš verovat. Ja otišel do teteca, kad on živ i zdrav.I kaj sad, kad sam već tu, bum popil kavu i pital ga za zdravljei tu vidim da me neko lepo namagarčil.Nemrem verovat' da ljudi z takvim stvarima šale delaju!" Na to će žena:"Svet je celi ponorel. Evo baš sad kad si ti otišel, došla dva i napala me tu na njivi.Vele da im popevam ili će me obadva j....i!" " I... kaj si napravila?" upita Zagorac, vidno zabrinut.A žena će: "Je, a kak da popevam kad je tetec vmrl?..."
Odg: Vic do vica Reply #497 – December 01, 2013, 02:09:09 pm Quote from: miso227 on December 01, 2013, 12:31:22 pmNagradna igra putovanje za vikend u parizu, zaustavi reporterka muza i zenu u trgovackom centru,i kaze im ako oboje isto odgovorite,putujete u pariz, zeni stavi slusalice sa glazbom,i pita muza, kad ste zadnji put imali sex? Odgovara,sinoc, ona: a sa kime? On: naravno sa svojom suprugom, ona: a gdje? On: na kuhinjskom stolu, zena na redu. Kad ste zadnji put imali sex? ona sinoc, sa kim? naravno sa muzom, a gdje? Odgovara, necu reci stid me, muz, reci zeno i ja sam rekao, ona U guzicu!!Ovaj je najjaci
Odg: Vic do vica Reply #499 – December 02, 2013, 03:13:22 pm evo jedan, dva starija, onak s placa, možda nisu bili ....Dođe baba u trgovinu i traži maslinovo ulje i pita koliko košta.Prodavačica: 80 kuna litra ..Baba: Aaa to vam je stvarno preskupo.Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje....Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40 kuna ?Reportaza u jutarnjem programu - voditeljica na placu pita neku baku koja prodaje svoje proizvode:- Dobro, recite mi zasto su vam proizvodi tako skupi?- A baka, odgovara: - Nisu mi proizvodi skupi, vec si se ti lose udala!
Odg: Vic do vica Reply #500 – December 02, 2013, 07:35:40 pm Evo jedan za kraj dana ...Otišao tip sa ženom posjetiti Jeruzalem i gle slućaja, žena tamo iznenada umre. Nađe on katoličkog svećenika, koji mu predloži dvije opcije: 1.Možete ženu pokopati ovdje, u Svetoj zemlji, za 200 USD. 2.Možemo organizirati transport do doma i pokop za 3.000 USD.Na to tip reče: - Organizirajte vi transport do doma, a ja ću vam odmah sve uplatiti karticom.Svećenik:- Čudi me gospodine što ćete napraviti tako. Zar vam nije ljepše pokopati ženu ovdje u svetoj zemlji i jos ćete puno uštediti !?Frajer će na to:- Jednom davno jedan čovjek je umro ovdje , pokopan je ovdje i ustao je iz mrtvih 3 dana kasnije. Ja jednostavno ne želim riskirati da se to ponovi !!!
Odg: Vic do vica Reply #501 – December 03, 2013, 05:45:05 pm Pronađena famozna slika iz serijala ''Allo,Allo''...Rene stretan... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #502 – December 03, 2013, 07:02:20 pm Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #503 – December 03, 2013, 07:06:18 pm Isprika za ponovljenu karikaturu gore i još jedan za kaznu.Vodi se u Bosni diskusija o pederima.Veli Mujo:- Baš smo mi Haso sretni, nema kod nas pedera.Haso razmišlja pa kaže:- Ajd bolan Mujo, nisam baš siguran u to.- Ma kako nisi, nema tu ni jednog pedera.Pita Haso Muju- Bil ti Mujo dao guzicu za 10 KM?- Ma ne bi, jes ti lud Haso- A jel bi dao za 100 KM,- Ma reko sam ti da ne bi nikada.- A jel bi dao za milijon KM.- E, za milijon bih već razmislio- Eto vidiš Mujo, nije da nema pedera, nego nema investitora Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #504 – December 04, 2013, 01:38:49 pm Racija... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #505 – December 05, 2013, 11:24:22 am A evo dva ciganska, usput ....Skršio se Cigo sa kolima, jedva živ ostao, sakupili ga u dijelovima i unose u hitnu.Pogleda ga dežurni doktor i prodere se:- "Sestro, instrumente!"A Cigo će:- "Pa gde sad ovakav da Ti sviram doktore, ljubim ti karakter?!"Došao Cigo kod doktora kad ono na vratima piše:-Prvi pregled 100 eura, a svaki slijedeci pregled 50 eura.Uđe Cigo u ordinaciju. Kaže doktor:- "Dobar dan."A Cigo:- "Dobar dan doktore, evo mene opet!!!"
Odg: Vic do vica Reply #506 – December 05, 2013, 06:38:54 pm POSLOVNA PONUDA Pero je želio seks sa djevojkom iz kancelarije, ali ona je pripadala nekom drugom...Jednog dana, Pero je postao nestrpljiv pa je otišao do nje i rekao joj"Dam ti 100 evrića ako mi daš" Ali djevojka je rekla NE.Onda je Pero rekao,"Bit ću brz. Bacit ću novac na pod, ti se sagneš a ja ću svršiti prije nego što pokupiš novac sa poda."Za trenutak je pomislila i rekla da se mora posavjetovati sa svojim dečkom. Pozvala je dečka i ispričala mu događaj.Dečko je rekao,"Upitaj ga za 200 eura, pokupi novac jako brzo, pa neće imati vremena ni hlače skinuti."Tako se složila i prihvatila ponudu. Pola sata prođe i dečko čeka da ga djevojka nazove.Konačno, nakon 45 minuta dečko nazove nju i pita je što se dogodilo.Odgovorila mu je,"Svinja, upotrijebio je kovanice!"Poslovna lekcija:Uvijek prouči poslovnu ponudu u potpunosti, prije nego što je prihvatiš i najebeš! ---------------------------------------------------- Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: Vic do vica Reply #507 – December 05, 2013, 08:00:48 pm Dobar! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: Vic do vica Reply #508 – December 05, 2013, 10:39:42 pm Zaustavi policajac Muju u autu i traži vozačku i prometnu. Da mu Mujo novčanik, a unutra samo plastična žličica! Policajac: - "Što je ovo?" Odgovara Mujo: - "To vam je za kavu! Dolаzi prodаvаč usisivаčа kod bаbe nа vrаtа…Evo, imаmo nove…Nemаm jа pаrа, sinko! Mа, sаmo mаlа demonstrаcijа…Uđe on i iz kese istrese gomilu bаlege bаbi nа tepih. Ako usisivаč ovo ne pokupi do zаdnje mrve, jа ću to dа pojedem! E Bogа mi hoćeš, sinko, meni juče isključili struju! Kopa Mujo kanal, a Haso ide za njim i zatrpava. Odnekud se pojavi Suljo i pita Muju:- Što to radite? - Kopamo kanal za telefon!- Ali Haso zatrpava iako niste postavili žice?!- Joj kretenu jedan, pa zar ti ne znaš što je bežični telefon??? Dolazi muž kući i kaže ženi!• Kupio sam ti kafetin!• Šta će mi, ne boli me glava?• Tu sam te čekao… Skidaj se! Zaustavlja čovjek policajca na ulici i pita ga:- Iiiiizviinite, ggggdjjje ssse ooovde nnnnalazi šššššškola za mmmucanje? A policajac će:- Što će ti škola, super mucaš! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: Vic do vica Reply #509 – December 06, 2013, 10:51:44 pm Nije sve u seksu... U malom parku stoje dva kipa: jedan prikazuje golog muškarca, a drugi golu ženu. Gledaju jedno u drugo već stotinu godina.Jednog dana s neba se spusti anđeo i oživi oba kipa.Anđeo im kaže:- Kao nagradu za vaše strpljenje tijekom svih ovih vrućih ljeta i ledenih zima dajem vam život na pola sata kako biste uradili ono za čime najviše žudite.- Kipovi se značajno pogledaju i otrče u grmlje. Anđeo je čekao, dok se iz grmlja čula buka i cika. Nakon 15 minuta kipovi se vrate zadihani i nasmijani.- Još vam je ostalo 15 minuta - reče anđeo.- Sjajno! Hoćemo li ponovo? - upita muški kip.- O, da, molim te - odgovori ona. - Ali, sada se mijenjamo! Ovaj put ću ja držati goluba, a ti mu seri po glavi!