8,8,2009 krš i lom August 09, 2009, 09:44:35 am evo kad se Diogen ne želi pohvaliti kak je bilo jucer red je da ja to uradim.kronologija.u jutro smo damir i ja pokušali letjeti i uspjelo je samo damiru jer sam ja imao nepoznatih problema sa prijemnicima.malo smo se spržili dok je damir odletio i onda u radionu .Uz pomoc grunfa rješio sam prijemnike i otišli smo u popodnevni let.twin jet je ostao u autu a restaurirani easy se vinuo pod oblake.diogen je vozio svoj 3D guppppyy i nakon desetak minuna leta PAZII NEMAM KONTROLU.....i odjednom par metara od mene buuuuuuuummmmmistražitelji avionskih nesreča su nakon toga sakupili sve djelove i crnu kutiju koja se sada analizira i vjerojatno uskoro budu objavljeni rezultati Debljina je ozbiljan medicinsko-estetski problem koji se može riješiti dijetom, a glupavost je medicinsko - socijalni problem koji se NE može riješiti.YT kanal http://bit.ly/2lAbpIe
Odg: 8,8,2009 krš i lom Reply #1 – August 09, 2009, 03:34:50 pm Pa daj neke slike, bez slika 0 bodova Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: 8,8,2009 krš i lom Reply #2 – August 09, 2009, 09:46:33 pm Krilo čitavo jer je iščupalo nosače. Nosači zalijepljeni natrag, još i samo treba presvuči sa malo stakla+pukotina na trupu. Uzrok: servo krepao tokom leta, getriba OK, ali servo niti na testeru da bi zucnuo.Zaključak: ako godinu dana redovito lupaš modelom na tekmama, promijeni servo.Valjda je tako.Damir