Fuselage August 01, 2010, 10:15:35 pm Jel ima tko od vas fuselage (kompletnu karoseriju) za neki helic. Ja bi si htio nabaviti za t-rexa 450, jel itko zna di bi to mogao nabaviti? Up we go!
Odg: Fuselage Reply #1 – August 02, 2010, 12:14:09 pm evo carehttp://www.helidirect.com/fuselages-mini-heli-fuselages-c-1_59_508.hdx?page=1&op=list&sort=2aja isto sklapam funfly model, super cobru. ono sto je super kod nekoliko tih maski je sto povecava helic za 10 centimetra ako se koristi conversion dodatak za rep kod modela koji to traze ala huey, super cobra, blackhawk etc. mrak =)))lp InnovationMatters
Odg: Fuselage Reply #2 – August 02, 2010, 01:21:52 pm E hvala, to je to. Nasao sam u Hobbykingu Bell 206 i Schweitzer 500 za 47$, znaci za skoro pola jeftinije. Iskreno najradije bi si htio stavit Eurocopter fuselage, to mi nekak najlijepse. A sto so tice produljenja to je isto zakonkod tih kabina. Jos uzmes malo dulje sablje i jaci motor ili cak zupcanik na motoru sa manje zubiju i deri pozdrav Up we go!