Odg: Učim se i mučim, helić drifta na lijevu stranu
Reply #24 –
hvala Tommy, mislim da cu se okanit corava posla i preci na DTS, a jutros je to izgledalo:
eh vako, jucer i danas podesavao Belta, podesio sve i pitch i swash i polugice s flybara i krilca na flybaru, digao ga u zrak cca 1metra, a on lijepo unazad pa na lijevi bok i ode par elisa i osovina koja ih povezuje kroz glavu rotora plus spigana stanga flybara,
ne vidim na netu da Zagria u ponudi ima osovinu koja povezuje elise (044 cross shaft)
@Tomi, koje servace si stavio i gdje si ih kupio, nisam nikad do sad se bavio time pa nemam pojma tko sto gdje i kako, zato ako moze onak for a complet idiot, podatke da to odem naruciti i ugradim jer mi ovaj Belt jede zivce,
Lama, dakle danas malo letao, da ide naprijed moram joj stalno dodavati palicu znaci gurnem palicu naprijed i malo leti naprijed pa stane, onda popustim pa opet dodam i tak u etapama, jel bi pomoglo kaj da mu dodam balansa naprijed ili da probam napraviti nosac za bateriju naprijed pa da mu spustim nos,
razmisljam o Big Lami ili nekom polovnom (za normalne novce) FP u u dobrom stanju, a bilo bi idealno da koristi baterije od Belta V2,
Kolliko sam vidio svi nude ili coaxialce ili CP helice, a FP iskreno nisam vido za kupit,
pozz SID
tko leti vrijed, tko ne leti ne vrijedi, GRUNF