Za početak!
Oduvijek sam imao veze sa modelarstvom. Probao sam sve: raketno modelarstvo, auto modelarstvo, brodo modelarstvo pa sam se zainteresirao i za avio grupu. Jedini problem je taj što u mojoj okolici nema nikakvih klubova pa se nemam gdje educirati.
Pošto se mislim u budučnosti baviti ovim potonjim bacio sam pogled na neke upravljačke stanice i modele aviona.
Stanica: Našao sam jednu koja mi se posebno sviđa > Hitec Aurora 9 AFHSS 2,4GHz mit Optima 9 Kanal Empflänger<
Cijena oko 389,90 Eura Molim mišljenje o toj stanici. Evo i link na trgovinu (
www.der-schweighofer.at/artikel/79073/set_hitec_aurora_9_afhss_2_4_ghz_mit_optima_9_kanal_empfaenger ).
Avion: Čitao sam teme no nisam baš previše shvatio što za počeak. Dakle dali je bolje nešto tipa oni park flayer i fun flayer ili nešta sličnije zrakoplovima: delta flayer, biplane, warbirds ( Velik sam fan warbirdsa i to je jedan od razloga zašto se i planiram upustiti u ovo.), ili pak nešto treće.
Ja sam od onih koji brzo napreduju u svemu što ih zanima pa nisam zainteresiran u one letjelice koje i neliče na avione več na modificirane raketoplane ili tako nešto a koje svi preporučuju početnicima. Namjeravam odmah u početku uložit više tako da to imam i za budučnost.
Isto tako me zanima koje vrste motora odabrati : elektromotore ili motore s unutrašnjim sagorijevanjem.
Hvala na trudu i nadam se ponovnoj suradnji!
P.S.
Što kažete na model tipa ovog : P-51D Blue Nose 60 ARF link:
www.der-schweighofer.at/artikel/83758/?query=Blue%20nose