sto mi pricas,
alat za precizni liv je SAMO Aluminijski a ovo u Karlovcu je nesto drugo a ta proizvodnja je toliko zahtjevna da to tu nitko nece niti za Godine raditi,
vi pisete o necemu sto sam ja radio 39 godina,
dobro vam je SARAGA napisao da se ovdje pise o Temama i raspravlja koje sami ne poznajete dovoljno,
ne mislim na tebe nego uopsteno,
iv
uz dužno poštovanje, i bez uvrede,
ali ti stvarno ne znaš sjahati...
te ne valja ovo, te ne valja ono, te ovo se ovako ne radi, te ono se ne radi ni tako ni ovako
39 godina radiš i još nisi naučio poštovati nečiji radi i zalaganje
ja sam valjda duplo mlađi od tebe, pa evo ne pada mi na pamet na ovakvom threadu lupetati o nekim stvarima koje nemaju veze sa RC modelarstvom
da, u americi rade avione, kod nas ne, i? što sada da se osjećamo loše
imaju i zatvorenika ko mi stanovnika, da se sada osjećam bolje?
da li te možda smeta što netko ipak tu u kako ti zoveš "Kroatiji" u puno težim uvjetima nego u drugim zemljama sastavi tako nešto?
gljiviš i po Kristijanovom build logu bez veze, a onda kad su te pozvali da pokažeš svoj uradak naljepiš slike nekih autića i lopatica ventilatora kao iz Konzuma
NHF, ali meni je to izgledalo smiješno
smiri malo i sve će biti ok, a ako te muči nostalgija, pa nije avionska karta danas tako skupa..
Pozdrav iz Hrvatske!
P.S.
lukas keep up the good work!
kako je wora napisao, ti si prvi koji je složio ovako nešto u nazad par godina ako ne i ikad, a ima trenutno preko 4 mil stanovnika u RH, kapa dolje na znanju i trudu
ako se ne varam, to je bio jedan od 4 mlazna motora na aeromitingu u Lučkom
(mig, galeb, gripen, lukasov? )