Gospodine Lukas , tokarski strojevi od quantuma manjih velicina , koje ste mi naveli zadovoljavaju nasim amaterskim uslovima ,tokarska glava je dosta velika za nase potrebe . stroj je dosta tih kod rada ,
dosta je precizno izradjen , samo je steta sto se na njemu nemoze lijevi navoj da narezuje (to nama treba kod turb. osovine )ali se moze uz malo dovitnosti napraviti dodatak za rezanje lijevog navoja ,sto se tice glodalice CNC prima , odlicno (glodalica mora da ima najmanje 4 osovine a najvaznije program za frezanje difuzora ala kj66 ko ce vam to napravit tj , isprogramirat da bi se frezalo mnogi su pokusali kod nas ali jako malo im je to uspelo , dosta komplikovana stvar) o tome kako ja to radim opisacu jednom drugom prilikom . ta glodalica sto ste mije pokazali je iz iste familije kao sto vam ja dolje cu pokazati , mnoge firme njemackoj imaju iste familije glodalica samo ih prefarbaju i eto naseg proizvoda pravi su vragovi ti trgovci.
[attach=1]
moja preporuka za glodalicu je ova , a kasnije je mozete i CNC opremiti , dosta je kvalitetna i robusna za amaterske potrebe
? ....? ...??