br. telef. 0038674994500
da vam ne padne na pamet da zovete taj broj i naručite recimo mustanga , ili kaj već to je broj pošte u Brežicama
stvar radi!
-dobar dan, imate mustanga,
-JA
-ok daj crnoga
--evo
-na svidanje
-bok
šalu na stranu, thnx članu Hrvich koji je imao iskustva s time pa podijelio koji savjet, pa evo i dupla potvrda za sve koje zanima,
Tomislav, živo me interesira kak budeš prošel sa Slovencima!!! Kaj bude sa carinom, porezom, prelaskom preko granice... Ja sam postavil isto pitanje prije par tjedana ali nitko očito još nije probal tu varijantu slanja! A onda se i nađu ljudi koji 100% znaju da to nejde!!!??? Da onda bar šute ak neznaju nego još i plasiraju dezinformacije!
Pozdrav!
dakle za pakete iz HobbyKinga koji zbog težine ne idu direktno u HR je ista procedura kao i za lindinger,
upiše se ovako adresa:
pa pratite preko interneta(ima slika ispod kako) kada pošiljka zapne na carini, onda idući dan nazovete poštu i pitate jel stiglo pismo na vaše ime,
ako je, ponesete račun i sjedate u auto
autoputom do Bobovice(ne plaća se ništa) pa malo slaloma do Brežica, svaki srušeni čunj 50€ pa ti vidi
pa faksirate iz pošte na carinu tu obavijest koju ste dobili skupa sa računom(može i e-mail kada dođete doma a i pismo)
no ovo mi djeluje najbrže i ipak piše sender na faxu: Pošta SLO a ne pero perić iz HR, pa tako i dalje ne znaju da ste Hrvat i niste im na piku)
zatim povratak doma i praćenje na netu kada je paket otišao sa carine, pa drugi dan nazovete poštu i pitate jel stigao paket na vaše ime.
i odete po njega, carina je 20%, povrata nema jer nije prodano u SLO pa nema ni računa....no nije bitno,
ako je sve skupa(item+shipping+slo carina)ispod 1000kn nema carine na HR strani,
i to je to, sve legalno i bez komplikacija. kada budemo EU onda bu paketi jasno mogli doći direktno nama na vrata.
Video: gumeni kotači u akciji
HobbyKing XXL Mustang with retractsne iz kine ne salju robu u europsku zajednicu, brezice igraju samo za robu iz EVG
pa zatim
da ali netko iz slovenije mora učiniti uplatu ! ende
dakle Rukla, može se