Odg: Naručivanje preko HK Reply #15 – October 13, 2010, 09:51:27 am Ma ja bih ovo:http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=81399sline mi cure a prsti svrbe Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Naručivanje preko HK Reply #16 – October 13, 2010, 11:18:30 am Quote from: razno2008 on October 13, 2010, 09:06:16 amNarucio bi hk450 od hk-a, posto prvi put narucivam prek neta svaka pomoc je dobrodosla. Koliko me okvirno ispadnu dodatni troskovi (carina, postarina, pdv). Dali mi u kojem slucaju mogu bugnut spediciju (speditirske usluge), te koliko bi ona iznosila? Kolika je najmanja vrijednost posiljke koja se ne carini i neplaca pdv (160 ili 300kn)? Unaprijed zahvaljujemPa imas postarinu, neznam jel si to racunao vec i nakon toga samo PDV.Nema carine na igracke.Znaci na HK450 mozes racunati na 200-njak Kn (od toga nekih 80Kn prokleti manipulativni troskovi poste ili cega vec)Mislim da spedicija ide ako je vrijednost robe preko 5000 Kn (ili tu negdje).I to ti je sve.Znam da vecina kada narucuje iz HK ne gleda na carinu, ali ako si odmah uracunas da ces ponekad platiti PDV onda je pravo veselje kada dodje doma bez carine. Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Naručivanje preko HK Reply #17 – October 23, 2010, 08:53:44 pm Kakvo je stanje s narucivanjem baterija i gyra? Dali baterije moraju zadovoljavat neke standarde ili imat neke certifikate i sl.? Kakva je postarina za njih (dali se salju u nekoj vrecici ili normalno kao i sve ostalo) i dali ima nekakvih davanja (osim PDV-a dali ide kakva carina, ekoloski troskovi, zbrinjavanje ili slicno).