Odg: EKSKLUZIVNO SKY FIGHTER EVO 2 Reply #15 – October 11, 2010, 10:15:15 pm opaka pila!uzeo bi ga, ali onda moram odmah i kacigu nabaviti, a i ono osiguranje za modelare nije loše imat sa ovako nečim
Odg: EKSKLUZIVNO SKY FIGHTER EVO 2 Reply #16 – October 12, 2010, 06:43:38 am Quotemoram odmah i kacigu nabaviti, a i ono osiguranje za modelare nije loše imat sa ovako nečim već sam pohvalio model, ali sada si potegnuo pitanje sigurnosti....na 3:03 se dogodilo nešto nezgodno, edf je u pitanju pa ajde zato ga je i držao blizu, ali da je pusher prop kako snimatelj Plavi preferira, bilo bi po ruci zašto ne rade stanice sa kill switchem za gas recimo? jer se i meni tako dok hodam s modelom u ruci par puta dogodilo da se malo pomakne palica ili laktom, vezicom ili škrembom kao saraga
Odg: EKSKLUZIVNO SKY FIGHTER EVO 2 Reply #17 – October 12, 2010, 08:11:45 am Quote from: Tomislav_ZG on October 12, 2010, 06:43:38 amzašto ne rade stanice sa kill switchem za gas recimo? Rade naravno, doborodošao u svijet Multiplexa...i još nekih koji to ugrađuju! @Saraga : Car si !Damir
Odg: EKSKLUZIVNO SKY FIGHTER EVO 2 Reply #18 – October 12, 2010, 09:31:35 pm ako opcija nije ugrađena u stanicu onda možeš, za prvu silu, napraviti super-mix na gasu (gas ti je i master i slave) s tim da mix staviš na -100%... rezultat ti je da možeš palicu gasa mrdati ko mutavi a motor se ne vrti... nedostatak je to da trošiš jedan dragocijeni mix... Ideš, ovo leti... na stolu: BT 1/6 F4U Corsair build log: http://www.flyfreak.net/samogradnja/bt-f4u-corsair-u-16-skali/ u zraku: Skyartec 182 Cessna
Odg: EKSKLUZIVNO SKY FIGHTER EVO 2 Reply #19 – October 13, 2010, 08:04:44 am jedna snimka iz zraka:hsaraga skyfighter evo2
Odg: EKSKLUZIVNO SKY FIGHTER EVO 2 Reply #20 – October 13, 2010, 05:55:14 pm ako trebate pilota kojem su prsti odamrli od rada krovista da vam to skrsi ... mislim da mi mozete schtopat . svaka cast ... i klinca i kucu u istoj godini ... NIKAD ME NEBU NA LIVADI .... buuu ... smrc smrc, gemist , smrc