Gospon Ivan !
Ja vas poštujem (možete mi biti otac) ali gledajuči vaše postove osječam neku dozu negativnosti prema svemu što se dešava i što netko stvara počevši od Ivančeka i penkale pa sad Mali Rimac(namjerno pišem mali jer ima 23 godine)
Probajte se sjetiti kakvi ste Vi bili sa 23 ,ili ja ...ma znam što čete reči : ali tata mu je dao lovu...ma puno njih je dobilo sve od svog tate pa su sje...li ! ja radim sa kompozitima več 22 godine i svjestan sam kakav je bio projekt napraviti i uspjeti samo u karoci ,a gdje je sve ostalo...
Ispravite me ako nisam u pravu !
Lijepi pozdrav,Robert Godrijan
Pozdrav Robi,
samo ukratko jer je ovdje Dan upravo poceo,
nemozes me razumjeti a to je i normalno jer ti nisi prosao sto sam ja prosao a napisat cu ti vise,
Penkala-od prvoga momenta sam uocio da je taj Avion daleko od Penkalinoga sto znaci da nije Replika a to i danas kazem pa tako ne vidim u Projektu to sto bi trebalo da bude,
To nije sve,Penkala nije prvi Hrvatski Avion koji je poletio pa je i to razlog moga nerazumijevanja,
Ivanceka veoma dobro poznam,kao Modelar No. 1 ali bi zelio da se Ti ne ugledas na njega osim u Modelarstvu.
Rimac. o njegovim Kvalitetama ne govorim a nisam niti kompetentan jer ga ne poznajem,
njegov Projekat mi se cini besmislen,ne Projekat kao takav nego pravac u kome ide,
Formula 1 kojoj se mnogi dive ne pridonosi niti napretku Automobilizma i veoma malo vrijedi sirim slojevima,
a smo cinjenica da se nitko od Velikh nije zainteresovao govori dovoljno jer ja znam kakve su oni Ajkule i nigdje u Svijetu se nece nesto iole dobro uraditi ili sto bi moglo biti dobro a da oni nisu tu.
Jos dvije Hrvatske Firme izlazu vlastiti Elektro Auto u Frankfurtu a o njima niti rijeci u Novinama a i te dvije su Hrvatske Firme ?
Hrvatskoj su jako potrebni Ljudi kao Rimac ali ti koji ce pokrenuti nesto korisnoga za vecinu.
Robi,ja gradim Letece Modele 57 Godina i glavni Alat je Noz,Luk i Pilica i gradim vlastite Konstrukcije a ne kupujem Styroporce i ne sastavljam Komplete i moram Ti reci da nema vecega zadovoljstva nego kada uspijesno Leti vlastitih Ruku Djelo,
Diogen i Kristijan su jedni od malobrojnih.
Robi ubrzo vise,
hvala na pisanju,
Pozdrav Iv
ROBI, ne bi bilo dobro da svi samo hvalimo a moze bit da je moj Jezik za nekoga suvise Ostar no niposto zloban ali to je jer punih 43 Godine se krecem u Okolini koja je velikoj vecini ovdje ili ne dostizna ili ne poznata,
smeta me ovdje jer primijecujem Odbojnost prema Hrvatima iz Diaspore pa Primjer Cvetko,taj Covjek je Rimac u svojoj Klasi ali je Cvetko i to je dovoljno,
i Rimac je Diaspora ali je on odjednom NAS ?
ali pogledaj Istoriju Hrvata,okrenimo se unazad,
Lizali Guzicu Austro Ugarskoj pa Madjarima i Nijemcima
a ja Robi sam mnogo Radio sa Firmom "Krusik" u Valjevu Odjel Precizni Liv i mnogo puta bio tamo.jednostavni Ljudi,Srdacni do u beskraj i mngo puta kada su me u Njemackoj pitali kako je tamo sam rekao, Kada bih mogao birati gdje da Zivim rado bi tamo,
Ako si citao Intervju Hrvatskoga Ambasadora u Beogradu i Prosineckog gdje kazu "tko Srbina stekne za Prijatelja ima Prijatelja do kraja Zivota"