Gle ZAC,
kod Rimca je uglavnom sve,bit ce,hoce,ici ce,
dobro,ja to gledam drugacije nego Ti ili vecina Vas tu ALI bih zelio da mi netko kaze,Ti ili Bubi, koliko kosta jedno pakovanje Baterija a one znam da su pojedinacno kada ih kupujuci ne bas jeftine,
a znam i to jer ih imam u malom Paketu da jedno ne bas dugo vrijeme drze Nivo Napona a tada pocnu rapidno da gube i mora da se veoma cesto pune sto u prvom dijelu to nije bio slucaj,
da ovaj mali Autek koga dobro kazu da prodaju jeste Doking.
Rimac je razvio vlastiti način punjenja i nadgledanja baterije pomoću elektronike. Jesi pogledao filmove što govori o baterijama i punjenju?
Sa kvalitetnim, pametnim načinom punjenja ali i pražnjenja znatno se produžuje vijek baterije. Čak koliko i vijek karoserije, to je i meni teško povjerovati ali vjerojatno se znatno produži vijek baterije. Elektronika u njegovom autu nadgleda svaku ćeliju i kontrolira punjenje i pražnjenje zasebno za svaku ćeliju.
Upravo ta elektronika je jako vrijedna i važna za razvijanje E automobila, a bit će tu još puno inovacija i stvari koje će pridonjeti svakodnevnoj upotrebi E auta. Od motora, načina upravljanja i sve te elektronike koja vodi brigu o cijelom automobilu, senzorima za sve i sva, no to sad stavljaju i istituju svi veliki proizvođači automobila. Zanimljiv je novi akumulator za obične aute koji je patentirao.
Koje baterije to imaš Iwek? LiPo ti propadne kad ih puniš bez balansera a za LiFe je isto bolje da se pune preko balansera
koliko prazniš batke kad letiš sve to puno znači za stanje baterije.
Jasno je da sve ovo kaj Rimac radi je preskupo za većinu ljudi ali tak sve kreće, pa ako se otvori tržište i pokaže potražnja, a valjda hoće, brzo će se iz Rimčevog auta razviti mali E auti koji su ekonomični i po pristupačnim cijenama.
Meni se sviđa Rimčev auto i to kak je još sa BMW-om popišao druge aute u trkama, električne i benzinske. Rimac je inovator i pokretač, očito zna okupiti tim ljudi tako da ima on puno kvaliteta kao inovator, poduzetnik, vizionar svaka mu čast i to još u tim godinama.