Odg: Ekskluzivno: Kako je hrvatski automobil samoukog majstora u ilegalnoj utrci por
Reply #85 –
Evo kaj sam ja sve čul o tom, čital sam do 3 str. pa možda kaj ponovim.
Za početak to kaj tata ima lovu nema baš neke veze, jer su ameri za teslu miljoone davali (kak bi Cinober rekel), a i schwabe su Ruf-u prerađivaču ili unapređivaču kaj već Porsche-a dali miljone pa opet nisu napravili brži E auto, a Rimac je u jednoj emisiji na HRT-u rekel da je koštalo oko 50,000 € u onoj fazi kojoj je već bilo prošle godine. Uglavnom zanemarivo s obzirom na "velike" igrače.
Ja mislim da je Tesla čorak kolke su pare potrošili za njega a nemre par 100 km proč sa jednim punjenjem, u Top Gear-u su morali 2 imat dok se jedan puni drugog su testirali, a i pokvaril se jedan bil.
Velš Ivan karoserija je standardna i preteška, a sa tom karoserijom su napravili najbrže neslužbeno vrijeme sa potrošenim gumama i zmazanoj pisti.
Rekli su da su da ima 3 klase za E aute do 1000kg, do 1500kg i prek 1500kg. ak se ne varam, nisam zapamtil možda su i 2 nije bitno. BMW ima prek 1000kg i najbrže vrijeme ima, tak da još malo spuste težinu i imat će i najbrže vrijeme u klasi ispod 1000kg.
Mislim da im nije neki problem napraviti ili uzeti već neku postoječu il drugu karoseriju i unutra ugraditi sve iz BMW-a. Al mislim da su to već i napravili sam ju još nisu predstavili, pa neče mu niko kupit BMW kockicu, to mora zgledat ko onaj (čitaj kak piše) Konigzeg il Zonda il tak nekaj kajjaznam ak misle prodat.
Čul sam dost ljudi s kojima sam pričal da govore, a da i ja imam pare i vremena i ja bi to napravil bla bla... Nebuloze čiste.
Moraš imat prvo ideju i pamet, a neko če to već prepoznat, patentiral je nekakvu narukvicu virtualnu tipkovnicu i retrovizor sa mrtvim kutom tak nekaj, tak da nije dečko bedak neki. Navodno je šeik neki več se pribilježio za jedan primjerak njegovog auta, koji bi trebal izgledat ko neki supersportski auto a ne više kockica.
Svaka čast cjeloj ekipi i želim im puno uspjeha i da proizvodnja ako bude tu ostane, a ne da ode kod kineza.