Decki ste vidjeli ovo ?? :O October 02, 2010, 04:01:15 pm Modelarki svijet iz vremena u vrijeme sve opasniji i "Plodniji" http://www.youtube.com/user/ModellbauClubMuc?feature=mhum i daska ce letjeti ako stavimo motor
Odg: Decki ste vidjeli ovo ?? :O Reply #1 – October 02, 2010, 04:32:26 pm podsjeća me lagano na ovo od 50-e sekunde pa na dalje... Taxi 3
Odg: Decki ste vidjeli ovo ?? :O Reply #2 – October 02, 2010, 05:06:16 pm Quote from: vuk-t on October 02, 2010, 04:01:15 pmModelarki svijet iz vremena u vrijeme sve opasniji i "Plodniji" http://www.youtube.com/user/ModellbauClubMuc?feature=mhumRALF DECKER MCM Munchen,inace Softwer Ing. kod BMWradio sam na Kalupima za njega za Model kojim je osvajao svjetsko prvenstvo inace pokretac i organizator OKTOBER FEST Takmicenja u Munchenu
Odg: Decki ste vidjeli ovo ?? :O Reply #3 – October 02, 2010, 05:46:26 pm RALF DECKER MCM Munchen,inace Softwer Ing. kod BMWradio sam na Kalupima za njega za Model kojim je osvajao svjetsko prvenstvo inace pokretac i organizator OKTOBER FEST Takmicenja u MunchenuBas tkao kolega Iv no ideja m je primamljiva...posto sma se vracam u modelarske vode polako,razmisljam pokusati nesto s tim i daska ce letjeti ako stavimo motor
Odg: Decki ste vidjeli ovo ?? :O Reply #4 – October 02, 2010, 07:28:05 pm Quote from: vuk-t on October 02, 2010, 05:46:26 pmRALF DECKER MCM Munchen,inace Softwer Ing. kod BMWradio sam na Kalupima za njega za Model kojim je osvajao svjetsko prvenstvo inace pokretac i organizator OKTOBER FEST Takmicenja u MunchenuBas tkao kolega Iv no ideja m je primamljiva...posto sma se vracam u modelarske vode polako,razmisljam pokusati nesto s tim to mu je za prelet brzine,smanji raspon da dobije na brzini
Odg: Decki ste vidjeli ovo ?? :O Reply #5 – October 02, 2010, 09:59:04 pm Predpostavlajm da na poletanju drzi uvucena krila jer je manji ceoni otpor i povrsina sto odmah smanjuje taj otpor i na poletanju ima automatski puno visi start a onda ptilikom peglanja zraka poveca povrsinu i otpor i automatski sa vecom povrsinom kad ulazi u termicki sup ostaje dulje...zatim kad mu isteknu 10 min on uvlaci krila smanjuje otpor i povecava przinu tako lakse silazi dolje...iv jesam pogodio jedan mali dio Teorije ?? i daska ce letjeti ako stavimo motor
Odg: Decki ste vidjeli ovo ?? :O Reply #6 – October 02, 2010, 10:01:18 pm Quote from: vuk-t on October 02, 2010, 09:59:04 pmPredpostavlajm da na poletanju drzi uvucena krila jer je manji ceoni otpor i povrsina sto odmah smanjuje taj otpor i na poletanju ima automatski puno visi start a onda ptilikom peglanja zraka poveca povrsinu i otpor i automatski sa vecom povrsinom kad ulazi u termicki sup ostaje dulje...zatim kad mu isteknu 10 min on uvlaci krila smanjuje otpor i povecava przinu tako lakse silazi dolje...iv jesam pogodio jedan mali dio Teorije ?? moze,sa malim korekcijama,to je model za klasu F3B i u Munhenu se odrzava Tekma a to je svijetsko prvenstvo u malom u ovoj Klasi,on je jedno duze vrijeme dominirao u toj klasi i mislim da je prvi koji je letio sa modelom koji je KOMPLET uradjen u EPOHYJUIv